İsmail Kaani : İsrail Hizbullah Karşısında Çaresiz

İsmail Kaani : İsrail Hizbullah Karşısında Çaresiz

"İsrail" Hizbullah karşısında çaresiz ve Filistin kahramanlarından korkuyor

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Bugün Perşembe günü, İran Devrim Muhafızları'nın "Kudüs Gücü" komutanı Tuğgeneral İsmail Qaani, ülkesinin "dünyanın herhangi bir bölgesinde çıkarları tehdit edilirse, örneğin Mossad karargahını hedef almak gibi güçlü bir şekilde yanıt vereceğini doğruladı.

Qaani , Devrim Muhafızları lideri Muhammed Hijazi'nin ölümünün birinci yıldönümünde yaptığı konuşmada, İran'ın "Siyonist varlığın karşısında duran herkesi desteklediğini" ve "bu yolda devam edeceğini" de sözlerine ekledi.

Filistin'deki son komando operasyonları hakkında yorum yaparak, "Filistin hala özgür ve kahramanları Siyonistlere korku salmaya devam ediyor dedi.

Qaani ayrıca, "Bugün Siyonist varlık, Lübnan'da Seyyid Hasan Nasrallah liderliğindeki direnişin kahramanlarından korktuğunu ve onlardan kaçtığını" ve "onların önünde güçsüz hale geldiğini" vurguladı.

Yemen'deki gelişmelerle ilgili olarak, "Yemen kahramanlarının füzelerini yeraltında ürettiğine dikkat çekerek çekerek, "Suudi Arabistan'ın suçluları ve saf liderleri Yemen'e karşı savaşı bir an önce bitirmeliler dedi