İslami Cihad  : Düşman Aciz Durumda

İslami Cihad : Düşman Aciz Durumda

İslami Cihad: İşgalin Kudüs'ün kılıcı hakkındaki raporları düşmanın acizliğini ortaya koyuyor ve direnişin hazır olduğunu doğruluyor

Filistin'deki İslami Cihad Hareketi'nin medya sözcüsü Tarık Salmi, işgal ordusunun Seyfül Kudüs Savaşı sırasında uğradığı askeri ve güvenlik başarısızlığına ilişkin basında çıkan haberlerin direnişin başarısını doğruladığını söyledi.

Salmi bugün Cumartesi günü yaptığı bir basın açıklamasında, Siyonist medyasının ortaya çıkardığı haberlerin işgal ordusunun acizliğinin kanıtı olduğunu ve masum sivillere karşı işlenen suçlarına tanıklık eden lanet bir kınama olduğunu açıkladı.

Direnişin icraatının ve planlamasının gücü ve direnişi destekleyen ve sahiplenen halkımızın desteğiyle elde ettiği Seyfül-Kudüs Savaşı'nın elde ettiği sonuçlar, bu sonuçlar bir unvan olarak kalacaktır.Her zaman var olacak ve direnişi daha kararlı ve kararlı kılacaktır, çalışmalarını sürdürmek ve gücünü artırmak için halkımızı, topraklarımızı ve kutsallarımızı korumak ve gelecekteki herhangi bir saldırganlığa karşı durmak için gücünü oluşturmaya devam edecektir. ”

Kaynak:Haber Kaynağı