İslami Cihad: Bu 'Şüpheli' Sessizliği Kınıyoruz!

İslami Cihad: Bu 'Şüpheli' Sessizliği Kınıyoruz!

Filistin'deki İslami Cihad Hareketi siyonist rejimin Gazze'deki soykırımına ilişkin açıklama yaptı.

Cihad Hareketi'nin Gazze ve Batı Şeria'da yaşanan katliamlara ilişkin açıklamasında,

''Beyaz Saray yetkililerinin güvenli bölgelerle ilgili açıklamaları yalandır ve işgalci ordunun yaptığı soykırımın üzerini örtmektedir.

İşgalcinin hastaneleri hedef alması ve Gazze Şeridi ile iletişimi kesmesinin mümkün olan en fazla sayıda insanımızı öldürmeyi amaçladığı konusunda uyarıyoruz.

Düşmana yardım girişini kontrol etme yetkisi vermek, halkımıza yönelik saldırıda ve Tel Aviv'deki savaş suçlularının hükümetine boyun eğmede ortaklıktır.

İşgal ordusunun Batı Şeria'da başlattığı saldırı, topraklarımızı boşaltma planı çerçevesinde soykırım ve etnik temizlik savaşının bir parçasıdır.

Düşmanın Batı Şeria ve Gazze'de işlediği suçlar, halkımızın topraklarına tutunma, kendini savunma, kutsallarını koruma ve işgali sona erdirme kararlılığını artıracaktır.

Biz Filistin İslami Cihat Hareketi olarak halkımızı ve topraklarımız üzerindeki hakkımızı savunmaktan çekinmeyeceğiz ve düşmanın yaptığı katliam ona sahada zafer getirmeyecektir

Tüm dünyanın izlediği kan gölü karşısında Arapların bu şüpheli sessizliğini şiddetle kınıyor ve her araçla halkın eyleme geçmesi çağrısında bulunuyoruz.'' denildi.

Ajanslar