İşgalciler Pazar Sabahı Katliam Yaptı!

İşgalciler Pazar Sabahı Katliam Yaptı!

İsrail saldırganlığı Gazze'de aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu sivilleri hedef almaya devam ediyor ve Pazar sabahı erken saatlerde Şeridi'nin farklı bölgelerinde çok sayıda saldırı kaydedildi.

Filistin Haber Ajansı "WAFA", "bugün, Pazar günü, havadan ve karadan ağır bombardımana ve işgal savaş uçakları tarafından bir dizi ateş kuşağına tanık olan Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde çoğu çocuk ve kadın olmak üzere onlarca vatandaşın şehit olduğunu ve yaralandığını" bildirdi.

Ajans, işgalcilerin Beyt Lahia'daki Ebu el Kumsan camisi yakınlarındaki bir evi bombalaması sonucu çok sayıda vatandaşın şehit olduğunu ve birçoğunun da yaralandığını bildirdi.

Yerel kaynaklar Wafa'ya "Nuseirat kampıyla iletişimin kesildiğini, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseirat pazarının yakınında İsrail işgal baskını nedeniyle yangın çıktığını" bildirdi.

Ajans ayrıca Han Yunus'un güneyindeki Al-Fokhari bölgesinin doğu bölgelerinin İsrail topçu bombardımanı tarafından hedef alındığını ve bunun sonucunda çok sayıda vatandaşın şehit olduğunu ve yaralandığını doğruladı.

Buna ek olarak, işgal savaş uçakları Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deir Al-Balah'ın doğusundaki Al-Matahin, Al-Zawaida ve Juhr Al-Dik bölgelerine yoğun saldırı başlattı

TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı