İşgalci Amerika'nın Üslerine Yönelik 11 Operasyon

İşgalci Amerika'nın Üslerine Yönelik 11 Operasyon

Irak İslami Direnişi dün, Irak ve Suriye'deki işgalci Amerikan askeri üslerine yönelik 11 operasyon gerçekleştirdiğini bildirdi.

IRNA'nın haberine göre, Irak İslami Direnişi'nin dün akşam yayınlanan bildirisinin devamında, bu operasyonların onlarca füze ve İHA'lar ile yapıldığı yer almaktadır.

Irak İslami Direnişi ekledi: Son Amerikan askeri, ülkeden çıkarılıncaya dek işgal güçlerine yönelik cihadi operasyonlarımız devam edecek.

Cuma akşamı da Irak Nüceba İslami Direniş üssü, Irak İslami Direnişi'nin son bir saatte ikinci kez ülkenin batısındaki "Ayn'ul Esad" Amerikan üssünü İHA'lar ile hedef aldığını bildirdi.

Irak İslami Direnişi, Cuma öğle vakti Irak'ın batısındaki el-Enbar Eyaletinde Ayn'ul Esad Amerikan askeri üssüne saldırı düzenlediğini bildirdi.

Irak İslami Direniş Mücahitleri, bugün Erbil Havalimanı'daki işgalci Amerikan üslerini hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde Irak ve Suriye'de Amerikan askeri üslerine yönelik birçok kez İHA, roket ve füze saldırıları düzenlendi.

Özellikle Gazze olmak üzere, Filistin'in mazlum halkına yönelik İsrail rejiminin vahşice saldırılarının ve işlediği suçların ardından, Washington'un verdiği desteğe binaen Irak İslami Direnişi, ABD'yi uyararak bölgedeki Amerikan üslerini hedef alacağını bildirdi.(Ajanslar)