İşgal Güçleri Batı Şeria'da Gözaltı ve Baskınlar Düzenledi

İşgal Güçleri Batı Şeria'da Gözaltı ve Baskınlar Düzenledi

İsrail kan ve gözyaşı getirmeye devam ediyor

Siyonist işgal güçleri, bugün, Pazartesi günü şafakta, işgal altındaki Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde büyük bir tutuklama ve baskın kampanyası başlattı.

"Filistin " ajansı yerel kaynaklardan alıntı yaparak şunları söyledi: İşgal güçleri Batı Şeria'nın merkezinde Ramallah'ta, kuzeyde Cenin, Tulkarm ve Nablus'ta ve güneyde Hebron ve Beytüllahim'de bölgeleri bastı.

Kaynaklar, işgal güçlerinin Umm al-Sharait semtindeki evine baskın düzenledikten sonra serbest bırakılan bir tutuklu ile Ramallah kentindeki Saloud'dan bir vatandaş ile El Bireh'ten bir vatandaş daha tutukladığını belirtti.

Cenin'in güneyindeki Kabatiye'de işgal güçleri, Nablus'un güneyindeki Beita kasabasında ailesinin evini basan genç bir adamı, kasabadaki çok sayıda evi bastıktan sonra tutukladı.

Güçler, Nablus'un doğusundaki yeni Askar kampındaki evlerine baskın düzenledikten sonra iki kardeşi de tutukladı.

Ayrıca El Halil'in kuzeyindeki Al-Aroub mülteci kampından iki sivili ve Beytüllahim'den serbest bırakılan bir mahkumu tutukladı.

Batı Şeria'nın işgallere tanık olan çeşitli bölgelerinde çatışmalar meydana gelirken, işgal güçleri Nablus'un doğusundaki bölgede direniş savaşçılarının ateşi altında kaldı.