İşgal güçleri Batı Şeria'da 2 Filistinliyi Şehit etti

İşgal güçleri Batı Şeria'da 2 Filistinliyi Şehit etti

İsrail işgal güçleri katliamlarına devam ediyor

Sabit Sabit Hastanesi'nden alınan bilgiye göre, İsrail güçlerinin baskınında Nur Şems Mülteci Kampı'ndan 2 Filistinli hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları, İsrail ordusunun, sabahın erken saatlerinde Tulkerem kentindeki kampa çeşitli noktalardan baskın düzenlediğini aktardı.

İsrail güçleri ile baskına karşı çıkan Filistinliler arasında silahlı çatışma çıktığını anlatan tanıklar, İsrail ordusunun buldozerlerle kampın caddelerine ve Filistinlilerin araçlarına zarar verdiğini kaydetti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberinde, İsrail ordusunun baskınında hayatını kaybeden Filistinlilerin, 21 yaşındaki Useyd Cebavi ve 32 yaşındaki Abdurrahman Süleyman Ebu Dağaş olduğu bilgisi verildi.

Baskında bir işgalci İsrail askeri yaralandı

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre ise Batı Şeria'daki Nur Şems Mülteci Kampı'na düzenlenen baskında bir asker, şarapnel parçalarıyla yaralandı. Söz konusu Siyonist İsrail askeri, hastanede tedavi altına alındı.

İsrail güçleri, 5 Eylül'de Nur Şems Kampı'na düzenlediği baskında bir Filistinliyi şehit etmiş, kampta büyük hasar bırakan baskın nedeniyle caddeler ulaşıma, dükkanlar da hizmete kapanmıştı.

İşgal altındaki Batı Şeria, aylardır İsrail işgal ordusunun baskınları ve Yahudi yerleşimcilerin saldırı ve hak ihlalleri nedeniyle ciddi gerilime sahne oluyor.