İran:  İnsansız Hava Aracı Helikopterlerini Yakında Tanıtacağız

İran: İnsansız Hava Aracı Helikopterlerini Yakında Tanıtacağız

İran Deniz Kuvvetleri Komutanı: Saldırı ve insansız hava aracı helikopterlerini ilk kez görücüye çıkaracağız

TERCÜMEHABER TEVHİDHABER
İran Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Shahram Irani, saldırı helikopterlerinin ve uzun menzilli insansız hava araçlarının ordunun filosuna katılacağını duyurdu.

İslam Cumhuriyeti Haber Ajansı, bugün Salı günü yaptığı açıklamada bir İranlı'nın sözlerini aktardı: Deniz kuvvetleri, dünyanın neresinde bulunursa bulunsun, çevresinde en az 2000 km'lik bir mesafeyi kat ediyor dedi

İran'ın deniz taşıtı türleri, hava teçhizatı ve stratejik silahların üretimi de dahil olmak üzere çeşitli bilimsel ve endüstriyel alanlarda kaydettiği ilerlemeye işaret ederek, "Tüm İran ticaret gemilerine Donanma eşlik ediyor" diye ekledi.

“Silahlı Kuvvetler Başkomutanı'nın emirleri doğrultusunda savunma ve muharebeye hazırlık seviyesinin yükseltilmesini genç akademisyenlerimiz olarak gündemimizin ilk maddesi olarak aldık. bilgi tabanlı şirketlerle işbirliği içinde çeşitli savunma teçhizatı üretmeyi başardık." dedi

İran Donanması komutanı, önümüzdeki günlerde Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nda karmaşık tatbikatlar yapılacağını duyurdu.