İhvan Genel Mürşid Yardımcısı İbrahim Münir Vefat Etti!

İhvan Genel Mürşid Yardımcısı İbrahim Münir Vefat Etti!

Gelen son dakika haberine göre, Müslüman Kardeşler'in (İhvan) üst süzey yöneticilerinden olan İbrahim Münir'in, İngiltere'nin başkenti Londra'da vefat ettiği öğrenildi.

Müslüman Kardeşler'in (İhvan) Genel Mürşid Vekili İbrahim Münir'in, İngiltere'nin başkenti Londra'da vefat ettiği öğrenildi.

2020 yılında Müslüman Kardeşler'in (İhvan) Rehberlik Meclisi Başkanlığı'na vekaleten atanan İbrahim Münir, 1928 yılından bu yana teşkilatın işlerini Mısır dışında yöneten ilk kişi olmuştu.

MÜNİR LONDRA'DA YAŞIYORDU
Mısır'da Mahmud İzzet'in tutuklanmasından iki hafta sonra onun yerine vekaleten İhvan Rehberlik Konseyi Başkanlığı'na atanan İbrahim Munir, uzun yıllardır Londra'da yaşıyordu.

Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanlığı’na vekaleten atanan ve Londra'da ikamet eden İbrahim Munir, kurulduğu 1928 yılından bu yana teşkilatın işlerini Mısır dışından yöneten ilk kişi olmuştu.

İBRAHİM MÜNİR KİMDİR?
İhvan'ı vekaleten de olsa yurt dışından yöneten ilk isim olarak kayda geçen İbrahim Munir, uzun süredir İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşıyordu.