HÜDA PAR'lı Yetkiliden Cübbeli Ahmet'eTepki

HÜDA PAR'lı Yetkiliden Cübbeli Ahmet'eTepki

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi AR-GE Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Güneş, Cübbeli Ahmet'in Şii Müslümanlara karşı Derin Devlet'i göreve çağırmasına tepki göstererek farkında olarak veya olmayarak ABD ve İsrail'e ajanlık yaptığını belirtti.

übbeli Ahmet'in Twitter paylaşımında Şii Müslümanlara karşı Derin Devlet'i göreve çağırırak büyük bir skandala imza atması sonrasında Cübbeliye yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor. HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi AR-GE Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Güneş, Cübbeli Ahmet'in savaş çığırtkanlığı yaptığını belirterek, "Ümmet dediğimiz çerçeveyi olabildiğine geniş tutan müslümanları İran’ın ajanı olarak nitelemek “Kendi mezhebini din edinmektir”. Bu tutumu ile ABD ve İsrail’e ajanlık yaptığının farkında değil. Belki de farkında!" dedi.

HÜDA PAR'lı Güneş'in Cübbeliye Twitter üzerinden verdiği cevap şöyle oldu:

"Savaş çığırtkanlığı yapan, mezhebini din edinmiş, gönüllü MOSSAD hizmeti veren, tarihin çöplüğünde olduğunu umduğumuz “derin devlet” katillerinden medet uman ve onlar için temennide bulunan bu zatın zehrini kustuğu kare. Yanmaz kefen satışları durdu diye mi öfkeli. Ümmet dediğimiz çerçeveyi olabildiğine geniş tutan müslümanları İran’ın ajanı olarak nitelemek “Kendi mezhebini din edinmektir”. Bu tutumu ile ABD ve İsrail’e ajanlık yaptığının farkında değil. Belki de farkında!" (Hürseda Haber)