Hizbullah'tan 4 Ayrı Operasyon (VİDEOLAR)

Hizbullah'tan 4 Ayrı Operasyon (VİDEOLAR)

Lübnan'daki İslami Direniş tarafından, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki hareketlerini izledikten sonra işgal "ordusunun" ve güçlerinin mevzilerini hedef alan özel operasyonlar gerçekleştirildi.

Bugün Pazartesi günü, Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - Nahariya'nın doğusunda 146. Tümenin yeni kurulan komuta karargahına saldırı insansız hava araçlarından oluşan bir filo aracılığıyla hava saldırısı başlattı.

Direniş, yaptığı açıklamada, saldırının düşman subay ve askerlerinin mevzilerini ve istikrarını hedef aldığını duyurarak, bunun doğrudan bir isabet olduğunu, bunun da yıkıma ve tutuşmaya yol açarak bireylerin ölümüne ve yaralanmasına yol açtığını doğruladı.

Direniş, saldırının Gazze'ye ve direnişine destek, işgalin Aytarun ve Markaba'ya yönelik saldırısına ve mücahitlerin şehit edilmesine yanıt olarak geldiğini söyledi.

Direniş, bir saldırı uçağı filosuyla yapılan başka bir hava saldırısında, 210. Golan Tümeni'nin liderlik karargâhını hedef aldı, "Sha'el." Saldırı, işgal subaylarının ve askerlerinin yerlerini hedef aldı ve karargahın bir kısmında doğrulanmış yaralanmalara neden oldu. da yıkılıp ateşe verildi.

Direniş savaşçıları ayrıca İsrail askeri üssü Bayad Blida'yı füze silahlarıyla hedef aldı ve bu doğrudan isabet sağladı.

Direniş, bir başka açıklamasında, işgal altındaki Lübnan Şebaa Çiftlikleri'ndeki "radar" sahası, garnizonu, teknik ve casus teçhizatının top mermileri ve güdümlü füzelerle hedef alındığını, bunun da doğrudan vurularak imhaya yol açtığını belirtti. hedeflenen ekipman.

İslami Direniş'in askeri medyası, işgal "ordusunun" Birkat Risha ve Ruwaisat al-Alam bölgelerindeki casus ekipmanlarını hedef alma sürecini belgeleyen sahneler yayınladı.

Askeri medya da İsrail ordusunun Beit Hillal ve Zarit kışlasını hedef alan direnişi gösteren başka sahneler yayınladı.

Bu arada Al-Mayadeen muhabiri , işgal "ordusunun" gün içinde giren iki insansız hava aracıyla "karşı karşıya gelmemesinin" nedenini araştırdığını söyledi.

İsrail medyası, "Bir insansız hava aracının patlamasının ardından Nahariya yakınlarındaki yeni bir İsrail askeri üssünde yangın çıktı" dedi.

Kuzeyde insansız hava aracının düşmesi sonucu çıkan yangın sonucu 5 yaralının Safed'deki Ziv Hastanesi'ne ulaştığı doğrulandı. Ayrıca kuzeydeki Celile'ye bağlı Capri'de de şarapnel parçası nedeniyle bir kişinin yaralandığı bildirildi. Tanksavar füzesinin ateşlenmesi sonucu Filistin'in Lübnan sınırı.

İşgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki "Beit Hillal, Metulla, Kafr Yuval, Kfar Giladi, Ma'yan Baruch, Margaliot, Misgav Am ve Kiryat Shmona"nın yanı sıra "Sha'al" yerleşiminde de siren seslerinden bahsetti. Kuzey işgal altındaki Suriye Golan'ı.

Direniş , bugün erken saatlerde Bayad Blida mevkiini hedefini tam isabetle vuran bir saldırı yürüyüşüyle ​​hedef aldı . Bunun öncesinde de Ramim kışlasında yeni geliştirilen casus teçhizatı uygun silahlarla hedef alınarak imha edildi.

Direniş , işgal altındaki topraklardaki "Al-Manara", "Yaroun" ve "Avivim" kolonilerinde işgal askerlerinin konuşlandığı binaları hedef alarak , doğrudan isabet aldığını ve askerlerin ölmesine veya yaralanmasına neden olduğunu doğruladı.

Direniş, yaptığı açıklamalarda, hedef almanın İsrail'in Lübnan köy ve kasabalarına yönelik saldırılarına tepki olarak gerçekleştiğini doğruladı.

Kaynak:Haber Kaynağı