Hizbullah:  Süleymani'nin Yolunda 100 Bin  Savaşcı Hazır

Hizbullah: Süleymani'nin Yolunda 100 Bin Savaşcı Hazır

Hizbullah yetkilisi: Süleymani'nin ruhunu, kararlılığını, inancını ve iradesini taşıyan 100.000 savaşçı ile bundan sonraki herhangi bir savaşta düşmanla karşılaşacağız

Hizbullah" Merkez Konseyi üyesi Şeyh Nabil Qaouk bugün Pazar günü yaptığı açıklamada, partisinin bir sonraki savaşta yüz bin direnişle düşmanla yüzleşeceğini söyledi.

Al-Jadeed kanalı bu akşam Pazar günü, Qaouk'un konuşmasının Hizbullah'ın "Direnişe Sadakat" bloğunun bir üyesi olan Milletvekili Hassan Izz'in huzurunda "Soleimani'nin zeytinleri" başlıklı bir ağaçlandırma kampanyası başlatması sırasında geldiğini söylediğini söyledi.

Lübnanlı "Hizbullah" yetkilisi, "Biz Kasım'ız" sloganı ile İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin sembolleştiğini ve İran'dan Afganistan'a milyonlarca insanın kimliği anlamına geldiğini belirtti. Irak'a Suriye'ye Lübnan'a Gazze'ye hepsi bugün Hacı Kasım Süleymani oldular" dedi.

Şeyh Nabil Qaouk, "Burada, Şehit Süleymani Filistin'e füzeler teslim ederken, Hac Qassem'in normalleşme yanlısı Arapların bir bütün olarak başarısızlığını gösterip Filistin'in asıl sahiplerine füze göndermeye cesaret edemeyenlere meydan okudu.

Kaynak:Haber Kaynağı