Hizbullah:  İslami Cihad'ın Tüm Adımlarını Destekliyoruz

Hizbullah: İslami Cihad'ın Tüm Adımlarını Destekliyoruz

Hizbullah, Siyonist saldırganlığa yanıt olarak İslami Cihad hareketinin tüm adımlarını desteklediğini duyurdu.

TERCÜMEHABER //TEVHİDHABER

Lübnan Hizbullahı bu Cuma akşamı, "İslami Cihat" hareketinin Siyonist saldırganlığa yanıt vermek için attığı tüm adımları desteklediğini duyurdu.

Al-Manar internet sitesine göre partiden yapılan açıklamada, "Hizbullah, büyük cihatçı lider Taysir el-Jabari ve birkaç kardeşinin şehadetinden dolayı İslami Cihad Hareketi içindeki kardeşlere en derin taziyelerini ve başsağlığı dileklerini iletiyor

Açıklamada, "Uzun yıllara dayanan direnişleri boyunca en değerli fedakarlıkları yapan ve onlarca şehit liderini döken sevgili Filistin halkı, bu hain ve hain Siyonist suç karşısında zayıf düşmeyecek, ancak devam etme kararlılığını artıracaktır.

Hizbullah, tüm Filistin direniş gruplarının dayanışmasını överken, düşmana karşı zaferde ana faktör olan mevzi birliğini vurgulamaktadır.

Hizbullah açıklamasının sonunda, mazlum Filistin halkına kalıcı ve sağlam desteğini ve topraklarını ve tutsaklarını özgürleştirme ve meşru hedeflerine ulaşma konusundaki cesur direnişini teyit etti ve Filistin liderliği tarafından atılan tüm adımlara desteğini açıkça dile getirdi.