Hamas'tan Seferberlik Çağrısı!

Hamas'tan Seferberlik Çağrısı!

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'tan dünyanın tüm duyarlı haklarına, siyonistlerin Gazze'ye yönelik katliamına tepki için kitlesel gösteri düzenleme çağrısı geldi.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Gazze'ye, çocuklarına ve hastanelerine yönelik saldırının reddi için Cuma, Cumartesi, Pazar ve önümüzdeki tüm günlerde küresel kitle hareketini sürdürmeye yönelik bir çağrı yapıyoruz.

Nazi Siyonist işgalinin Gazze Şeridi'nde kırk birinci günde devam eden saldırganlığı, soykırım savaşı ve hastaneleri hedef alan suçlar ışığında, Filistin halk kitlelerimize çağrımızı yineliyoruz. Arap ve İslam milleti ve tüm dünyadaki yaşayan vicdanlar ve özgür insanlar, saldırıyı reddeden kitlesel hareketlerini ve halk faaliyetlerini sürdürmeye, halkımızla ve onların meşru haklarıyla dayanışma için, önümüzdeki Cuma, Cumartesi ve Pazar dayanışma günleri olsun.

Gazze Şeridi'ne yönelik neo-Nazi saldırısının durması için, Gazze, halkı ve çocukları ile dayanışma içinde ve işgalcinin hastanelere yönelik savaşını reddeden özgür sesler ve onurlu duruşlar yükselsin.

DOĞRUHABER