Hamas Yetkilisi  El-Hindi : Akan Kan Direniş Politikasının  Haritasını Çiziyor

Hamas Yetkilisi El-Hindi : Akan Kan Direniş Politikasının Haritasını Çiziyor

El-Hindi: Akan kan, vatanın ve direniş politikasının devam etmesi için bir harita çiziyor

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) Siyasi Bürosu üyesi Süheyl el-Hindi, "Kan dökmek, vatanın ve direnişin devam etmesi için bir harita çizer ve bu kan, bir direnişin işaretinden başka bir şey değildir" dedi.

Bugün Perşembe, Filistin Now haber ajansı Al-Hindi'nin aktardığına göre: "İşgal, kendisine karşı operasyonları önlemek için Batı Şeria'daki, özellikle Nablus ve Cenin'deki direniş sembollerini tasfiye etmeye çalışıyor, ancak biz buna alıştık. Halkımızın isyanı ne kadar kan akarsa, bu işgale karşı o kadar direnir dedi."

Hindi Özellikle Hebron ve diğerleri gibi diğer şehirler katılırsa, bu devrimin ve yayılmasının önümüzdeki günlerde en güçlü olacağından ve dolayısıyla işgal altındaki Batı Şeria'da büyük bir devrim olacağından eminiz" dedi.

Batı Şeria'daki direnişi korumak için neyin gerekli olduğuna ilişkin olarak Filistinli lider, “Filistinli grupları Batı Şeria'daki direniş için sahip oldukları her şeyle, para ve silahlarla desteklemenin ve ve direniş merkezinin sağlamanın önemini vurguladı.