Hamas ve Cihat: İşgalin Suçları Direnişin Yoluna Devam Etmesine Engel Olmayacak

Hamas ve Cihat: İşgalin Suçları Direnişin Yoluna Devam Etmesine Engel Olmayacak

Filistin'deki İslami Cihat Hareketi ve İslami Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist işgal varlığının suçlarının direnişin yoluna devam etmesini veya zafere giden yolda en saf seçeneğini geri çekmesini, özgürleştirmesini engellemeyeceğini doğruladı.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Hamas Siyonist işgal varlığının suçlarının direnişin yoluna devam etmesini veya zafere giden yolda en saf seçeneğini geri çekmesini, özgürleştirmesini engellemeyeceğini doğruladı. Filistin toprakları ve kutsal mekanlar siyonistlerden arındırılıyor denildi.

Filistin Today haber ajansı tarafından yapılan açıklamada, hareketin bugün Cumartesi günü Filistin halkının ve milletinin kitleleri için yas tuttu, şehit çocuğu Zaid Muhammed Ghoneim (14 yaşında), hain düşman tarafından vurularak şehid edilmişti

Hareket, bu iğrenç suçun kendisini direniş yolunu sürdürmekten veya zafere giden yolda, Filistin topraklarının kurtuluşu ve kutsal mekanlarının arındırılması yolundaki en saf tercihinden geri adım atmaktan alıkoyamayacağını ve bu saf kanın Kudüs yolunu aydınlatacak dedi

Hamas Tüm mevcudiyet yerlerindeki Filistin halkına ve aktif direniş güçlerine, işgalciyle çatışma hatlarını yükseltmeye ve Kudüs'te gerçekleştirdiği çılgın saldırı ışığında her türlü araç ve yöntemle ona karşı koyma çağrısında bulundu

İslami Direniş Hareketi "Hamas" Siyasi Bürosu üyesi Süheyl el-Hindi, bugün Filistin direnişinin tüm biçimleriyle işgal güçlerinin ve bölgedeki yerleşimci sürülerinin ihlallerine ve saldırılarına yanıt vermeye hazır olduğunu doğruladı.


El-Hindi, "Filistin Bugün" ajansına verdiği röportajda, "Filistinli gruplar ve ortak odaları, işgalcilerin ve yerleşimcilerin "bayrak yürüyüşü" konusundaki davranışlarını takip etmek ve izlemek için günün her saatinde bir araya gelmeye devam ediyor. .



Geçen Perşembe, bir toplantıdan sonra, Filistin direniş grupları, Siyonist işgal varlığını Filistin halkına, özellikle Kudüslülere ve mübarek Mescid-i Aksa'ya karşı saldırganlığını sürdürmesi ve Al- Mescid-i Aksa'da 'İsrail bayrakları yürüyüşü' düzenleniyor.