Hamas: Kudüs'ün Kılıcı Savaşı Hala Bitmedi

Hamas: Kudüs'ün Kılıcı Savaşı Hala Bitmedi

El-Hindi Kudüs kılıcı savaşı bitmedi.

İslami Cihad Hareketi'nin siyasi dairesi başkanı Muhammed el-Hindi, Kudüs'ün kılıcı savaşının henüz bitmediğini doğruladı ve Filistin halkının her yerde direnişe desteğini vurguladı.

Gazze'deki Atlas Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ve İslami Cihad'ın sonraki zorluklara ilişkin vizyonunu ele alan “Kudüs'ün Kılıcı: Yankıları ve Yoluyla” başlıklı siyasi bir toplantı sırasında Dr. Hindi ile bir röportaj yapıldı. Kudüs Kılıç Savaşı ve Filistinlilerin ve bölgesel olarak bu zorluklarla yüzleşmek için neler gerektiği ve önlemler tartışıldı.

Hindi toplantı sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Seyfül Kudüs savaşından önce, Filistin üzerindeki çatışmanın seyrini İsrail'e yönelik şiddetli bir saldırı bağlamında Siyonist düşman lehine çevirmek için ısrarlı girişimler vardı. İsrail'i bölgenin geleceğinin kalbinde konumlandırmak ve Filistin davasını ekonomik bir barış meselesine dönüştürmek istendi" dedi.

El-Hindi, Filistinlilerin işgal politikasıyla karşı karşıya olduğunu ve işgalcilerin Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'deki saldırganlıklarıyla yüzleştiğini vurgulayarak, direnişin arabulucular aracılığıyla çeşitli mesajlar gönderdiğini ve Filistin halkının sorumluluk almaya hazır olduğunu teyit ettiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı