Hamas Gazze'nin Bombalanması Hakkında Açıklama Yaptı

Hamas Gazze'nin Bombalanması Hakkında Açıklama Yaptı

Hamas: Gazze'nin bombalanması, tüm Filistin'i hedef alan Siyonist saldırganlığın bir uzantısıdır

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER
Direniş Hareketi "Hamas" bu Cumartesi sabahı, Gazze'nin bombalanmasının tüm Filistin topraklarını hedef alan Siyonist saldırganlığın bir uzantısı olduğunu düşündü.

"Filistin Today" haber ajansının aktardığına göre hareketin sözcüsü Hazem Qassem şunları söyledi: "İşgal ordusunun Gazze Şeridi'ni bombalaması, Kudüs'teki tüm Filistin topraklarını, işgal altındaki iç bölgeyi ve Batı Şeria'yı hedef alan saldırganlığın bir uzantısıdır. Geçtiğimiz gün Cenin kentinden 3 direnişçi şehid edilmişti

Hamas sözcüsü Direnişin her yerde Filistin halkının koruyucu kalkanını ve düşmanına vururken kılıcını her zaman oluşturacağını vurguladı.

Sözcü İşgalci varlık, Filistin genelinde devrimci eylemin tırmanmasını durdurmak için bu saldırganlıkla sefil ve başarısız bir şekilde çalışıyor, ancak saldırganlığa rağmen işgalcilere karşı meşru mücadelemizi sürdüreceğiz ve halkımızın özgürlükle hedeflerine ulaşmasına kadar işgalcilere karşı savaşacağız. dedi.

Bu sabah, Siyonist işgal uçağı, Gazze Şeridi'nin orta ve kuzeyindeki Filistin direnişini takip eden bir bölgeyi ve birkaç izleme noktasını hedef alan bir dizi baskın düzenledi.

İşgal ordusu sözcüsü, bunun bugün şafak vakti Aşkelon'a bir füze fırlatılmasına yanıt olarak Gazzeyi bombaladıklarını açıkladı