Hamas: Direniş Hazır ve Birçok Seçeneği Var

Hamas: Direniş Hazır ve Birçok Seçeneği Var

Hamas Yeni Bir Açıklama yaptı

İslami Direniş Hareketi "Hamas" bugün, Pazar günü, Filistin direnişinin mevcut ve hazır olduğunu ve sahadaki durumla ve Siyonist düşmanın suçlarının artmasıyla başa çıkmak için birçok seçeneğe sahip olduğunu duyurdu.

Hamas sözcüsü Hazem Qassem (Ma'an) haber ajansına verdiği röportajda, "Filistin halkına yönelik saldırganlığı durdurmak için bir ateşkese varılması konusunda arabulucularla günün her saatinde sürekli temaslar var" dedi.

"Biz her zaman Filistin halkının kanını bağışlayacak çabalarda başarılı olmak için bir direniş olarak adlandırıldık. Sorun arabulucularda veya iletişimde değil, daha çok Siyonist düşmanla ilgili temel sorundur ve bu soruna saygı duymayan Siyonist düşmandır.

Siyonist düşmanın, şehit lider Halid Mansur'da olduğu gibi direnişin liderlerini öldürerek veya sivilleri, kadınları, çocukları ve yaşlıları öldürerek Filistin halkına yönelik saldırganlığını tırmandırdığı açıktır. ve bu suçların gerçek, tam teşekküllü savaş suçları olduğunu vurguldı
Mescid-i Aksa'ya yerleşimcilerin akınlarıyla Mescid-i Aksa'ya yönelik bir saldırı olduğuna ve bunun da bir terörist davranış olduğuna işaret etti, ancak öte yandan Filistin direnişinin genişleyerek uyguladığı gerçek bir tepkisi var dedi.