Google Earth'ten Gazze'ye Sansür !

Google Earth'ten Gazze'ye Sansür !

Siyonist rejimin Filistin'deki vahşeti belli olmasın diye adeta tüm dünyas eferber olmuş durumda. Dünyanın en iyi harita uygulamalarından biri olan Google Earth Gazze'de yıkıla binalar belli olmasın diye burayı flu bir şekilde gösteriyor.

 

Son dönemde teknolojik gelişmelerle evinizden bütün dünyayı izleyebilecek bir hale geldi. Ne var ki bu teknolojik veriler bazı yerlerde sansür nedeni oluyor.

Google'nin harita uygulaması olan Google Earth'a Gazze yazıp girdiğinizde son derece bulanık resimlerle karşılaşıyorsunuz.

Uygulamadaki yakınlaştırma özelliğini kullanarak detaya ulaşmak istediğinizde resim daha da kötü bir hal alıyor ve neredeyse hiçbir ayrıntıya ulaşılamıyor

Oysa dünyanın hiçbir yeri için bu kadar kalitesiz resimler kullanılmıyor. Gazze için 

buradan bakabilirsiniz

Örnek olsun diye Paris şehrini arattığımızda ise karşımıza son derece net fotoğraflar  ve detaylar çıktı.

Başka şehirlerle ilgili yaptığımız araştırmada da benzer kalitede ve yüksek çözünürlüklü haritaya ulaşınca ister istemez bu işte bir kötü niyet olduğu sonucuna ulaşılıyor.

Yoksa yüksek  çözünürlüklü resimler şehirde siyonist rejimin yıkımını göstermek için delil oluşturacağından mıdır ki  uygulamada Gazze haritasının çözünürlüğü çok kötü?

Google Earth rejimin vahşetini örtmeye mi çalışıyor?