Gelecek Partisi Kurcusu  Etiyen Mahçupyan:  Yeniden Erdoğan'a Oy Verebilirim

Gelecek Partisi Kurcusu Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a Oy Verebilirim

Gelecek Partisi'nin kurucu isimlerinden olan ve Davutoğlu'nun danışmanlığını yapan Etiyen Mahçupyan, 2023 seçimlerinde Erdoğan'a oy verebileceğini söyledi

Türkiye'nin Ukrayna krizinde oynadığı rol, uluslararası kamuoyunda takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği diplomasi tahıl koridorunun açılmasını sağlamıştı. Son olarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kış öncesi gaz bekleyen Avrupa'ya, "Muhatabınız Türkiye" mesajı verdi ve Türkiye'de büyük bir gaz dağıtım merkezi kurulabileceğini açıkladı.

Tüm bu gelişmeler, Türkiye'nin uluslararası arenadaki gücünü artırdığı şeklinde yorumlandı.

"PUTİN İLE TEKE TEK OTURDUĞUNDA ERDOĞAN'A GÜVENİRİM"

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Etiyen Mahçupyan, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verebileceğini söyledi.

Katıldığı bir televizyon programında Mansur Yavaş ile Erdoğan'ı kıyaslayan Mahçupyan, devlet-siyaset ilişkisinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

Eğer son perde açıldığında, Tayyip Erdoğan ve Mansur Yavaş karşılıklı olarak kalırsa kime oy vereceğimi ben şu anda bilmiyorum. Yeniden Tayyip Erdoğan'a oy verebilirim. Çünkü bu noktada ana mesele değişmeyecekse, devlet siyaset ilişkisi değişmeyecekse, Putin ile teke tek oturduğunda 'Mansur Yavaş'a mı güvenirim, Erdoğan'a mı?' Çok açık ki Erdoğan'a güvenirim."