Gazeteci Abdel Bari Atwan Siyonist Medyanın Hedefi Haline Geldi

Gazeteci Abdel Bari Atwan Siyonist Medyanın Hedefi Haline Geldi

İnternet Sitesi"Rai Al-Youm"un siyasi yazarı ve genel yayın yönetmeni Abd al-Bari Atwan, bir kez daha uluslararası Siyonist gruplar ve medya tarafından yürütülen bir karalama kampanyasına maruz kalıyor.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İngiltere'nin başkenti Londra'da ikamet eden siyasi yazar ve "Rai Al-Youm" adlı elektronik gazetenin genel yayın yönetmeni Abdel Bari Atwan, uluslararası Siyonist gruplar ve medya öncülüğünde yeni bir karalama kampanyasına maruz kalıyor.

İsrail işgalini destekleyen en büyük gazetelerden biri olarak kabul edilen Jewish Chronicle gazetesi, İsrail gazetesine göre, "terörizm" olarak nitelendirdiği şeyi desteklemek ve "ona en ağır cezaları vermek" nedeniyle "Atwan'ın yargılanması" çağrısında bulundu.

Gazete, BBC'yi "İsrail ve Yahudiler hakkındaki haberlerinde tarafsızlığı benimsememek ve terörü destekleyen şahsiyetleri ağırlamakla" suçladı.

Önde İngiliz kişiler , Atwan'ı "anti-Semitizm" ile suçlayarak "Atwan ile röportajların durdurulması" çağrısında bulundu.

Daha önce karalama kampanyalarına maruz kalan Atwan, geçen Nisan ayında Filistin'deki komando operasyonlarını desteklediği için İsrail'in kendisine yönelik kampanyasına maruz kaldı . Yahudi Chronicle gazetesinin kendisi Atwan'a saldırdı ve onu "terörizmi" desteklemek suçundan yargılamakla tehdit etti.

Saldırı, Atwan'ın YouTube kanalında "İsrail'i" sarsan 4 komando operasyonundan bahsettiği ve Tel Aviv saldırısının failini "şehit" ve "kahraman" olarak tanımladığı bir video kaseti yayınlamasının ardından geldi .

Atwan, kendisine yöneltilen karalama kampanyalarına "Onlar terörü kuran işgalciler iken, bizi terörle suçluyorlar" diyerek yanıt veriyordu.