Fuatavni'den Kılıçdaroğlu'na Hakaret ve Tehdit

Fuatavni'den Kılıçdaroğlu'na Hakaret ve Tehdit

CHP–Paralel yapı ittifakının 7 Haziran seçimleri öncesi telekulak kumpası deşifre oldu.

Fuatavni kullanıcı adıyla Twitter’dan mesajlar paylaşan Emre Uslu ile Umut Oran’ın ‘direk mesaj’ görüşmelerinin yeni kayıtlarında akıllara durgunluk veren diyaloglar deşifre oldu.

EMRE USLU: O GERZEK BAŞKANINA SÖYLE

Cumhurbaşkanı ve Başbakanı hala dinlediklerini söyleyen paralel yapının sözcüsü Emre Uslu, Umut Oran’a“Seçimlerde dinlemeleri paylaşacağız siz de üzerinden prim yapacaksınız. O gerzek başkanına söyle 17 Aralık’a dönmesin” diyor. Şoke eden diyalogda Oran, Uslu’ya Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu söyleyerek, “Başkanımız tamam diyor”şeklinde karşılık veriyor.

Uslu ise Kılıçdaroğlu ve Oran’ı şu sözlerle tehdit ediyor: “Duyan olursa canıyla öder.”Yine CHP milletvekili Akif Hamzaçebi’nin Fuatavni ile görüştüğü de tespit edildi. Konuşmada Fuatavni, “Seçime kadar iyi bir randuman bekliyorduk biz senden”diyor.  

HAİN PLANLARI ORTAYA ÇIKTI 

Akşam CHP-Paralel yapı ittifakını tüm çıplaklığıyla açığa çıkaran yazışmaları yayınlamaya devam ediyor. İstihbarat birimlerinin fuatavni adlı twitter kullanıcısını takipte tespit ettiği yazışmalarda CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ile Emre Uslu arasında geçen görüşmelerde hain planlar gün yüzüne çıktı. Twitter üzerinden görüşen ikili 7 Haziran seçimleri öncesi devletin zirvesindeki isimlerin hala dinlendiğini ve konuşmaların seçim öncesi internet ortamından yayılarak AK Parti hükümetini yıpratma planını yapıyor. 

BURASI NE KADAR GÜVENLİ?

Görüşmelerde Emre Uslu’nun CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakarete varan sözleri dikkat çekiyor. Görüşmelerini rutin haline getiren ikiliden Umut Oran bir ara tedirgin olup, “Bura ne kadar güvenli” diyor. Uslu ise ona, “Çok çok, admine diyecem silcekler birazdan” diyerek konuşmalarının internet üzerinden silineceği garantisini veriyor. 

KILIÇDAROĞLU'NU TEHDİT EDİYOR 

Yazışmalarda Umut Oran Emre Uslu’ya devletin zirvesindeki isimleri dinleyip dinlemediklerini soruyor. Uslu ise dinleme ve kayıt yaptıklarını söylüyor. Sonrasında Emre Uslu 17 Aralık’taki kumpasta CHP’nin başarısız olduğuna vurgu yapıyor. Bu kayıtların iyi değerlendirilmesini istiyor. Bir ara Uslu, Kılıçdaroğlu için ‘gerzek’ ifadesini kullanıyor. Umut Oran ise Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu ‘tamam’ dediğini iletiyor.

İşte dehşete düşüren konuşmalar:

Gerzek başkanına söyle seçimlerde paylaşacağız

UMUT ORAN:  Ne yaptınız 
FUAT AVNİ F:  Dinliyorum işte 
UMUT ORAN:  Bir şey çıktı mı 
FUAT AVNİ F:  İki tane çıktı, kaydettik 
UMUT ORAN:  Tamamdır 
FUAT AVNİ F: Başbakanı da dinliyoruz, cumhurbaşkanını da artık oradan yürüyeceğiz 
UMUT ORAN: Ne yapcaz ki 
FUAT AVNİ F: O gerzek başkanına söyle bu da 17 Aralık’a dönmesin, seçimlerdi biz paylaşcaaz siz de üzerinden prim yapcanız 
UMUT ORAN: Başkanımız yanımızda tamam diyor 
FUAT AVNİ F: Kimseye söyleme, duyan olursa, başkası duyarsa  canıyla öder 
UMUT ORAN: Tamamdır bakalım o zamana kadar neler çıkacak 
FUAT AVNİ F: Çıktı çıktı aldık kayda 
UMUT ORAN: Bura ne kadar güvenli 
FUAT AVNİ F: Çok çok, admine diyecem silcekler birazdan. 

Kaynak : Akşam