Filistinli Diriniş  Grupları  Ortak  Çağrı Yaptı

Filistinli Diriniş Grupları Ortak Çağrı Yaptı

Filistinli gruplar, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı desteklemek için düşmanla halka katılıı çağrısında bulundu

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Filistin direnişi bugün Perşembe günü, Kudüs'ü ve mübarek Mescid-i Aksa'yı desteklemek için Siyonist düşmanla geniş çaplı bir halk çatışması için harekete geçmeye çağırdı.

Guruplar - yerleşimcilerin yollarını kesmek ve onlarla her yerde çatışmak da dahil olmak üzere tüm temas noktalarında düşmanla geniş çapta bir halk katılımı için hareket etmenin gerekliliği. vurgulladı

Toplantıya katılanlar, siyasi tutuklamaları ve direniş savaşçılarının yargılanmasını reddettiklerini yineleyerek, bu konunun ulusal doku ile sivil ve toplumsal barış üzerindeki yansımaları konusunda uyarıda bulundular.

Katılımcılar, Cezayir'in Filistin birliğini sağlama ve Filistin evini düzenleme yönündeki tahmini çabalarını överek, Cezayir liderliğinin ve halkının sahip olduğu vatansever ve ulusal ruhu ve Filistin davasını koruma ve düşmanla normalleşme yolunu kapatma konusundaki hevesini övdü.

Katılımcılar, Filistin halkının yüksek çıkarlarını dikkate almayan özel bir gündeme göre yaklaşmakta olan Filistin sahnesinin çizilmesini etkilemeye çalışan herhangi bir partiden herhangi bir müdahaleye kapıyı kapatma gereğini vurguladılar.

Kaynak:Haber Kaynağı