Filistinli Direniş Grupları  Siyonistleri Uyardı

Filistinli Direniş Grupları Siyonistleri Uyardı

Filistinli gruplar, Siyonistlerin direniş liderlerine yönelik tehditlerine cevaben, onların direniş liderlerine yönelik terör ve her türlü aptalca eylemleri hakkında uyarıda bulundular.

İrna'nın verdiği haberde, Filistinli gruplar dün siyonistlerin direniş liderlerine yönelik suikast ve aptalca eylemleri hakkında uyarıda bulunarak, böyle bir aptallığın tüm bölgeyi ateşe vereceğini, Filistin ulusu ve direnişin birlikte çok sert tepki vereceğine vurgu yaptılar.

Ahrar hareketinin Gazze'deki genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında, Siyonist düşmanın Hamas siyasi dairesi başkan yardımcısı Salih el-Aruri'ye yönelik tehditlerine yanıt olarak bu gruplar, Siyonistlerin aptalca davranıp bunu yapmak istemeleri halinde; El Aruri'ye ya da direniş liderlerinden herhangi birine suikast düzenlerlerse bir daha asla kapanmayacak talihsizlik kapısını yüzlerine açacaklar, açıklamasında bulundular.

Bu gruplar Filistinli gençleri direnişe katılmaya ve Batı Şeria'da ateşlenen kurtuluş ve geri dönüş mücadelesine katılmaya davet etti.

Bu bağlamda Hizbullah'ın Lübnan'daki Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah da Pazartesi günkü açıklamasında şunları kaydetti: Siyonist düşmanın Lübnan'a yapacağı herhangi bir terör operasyonuna güçlü bir şekilde karşılık verilecek ve Lübnan'ın bir terör sahası haline gelmesine asla izin verilmeyecek.(Ajanslar)