Filistin'den Şehit Haberi! Vücuduna İsabet Eden 50 Kusulana Şehit Oldu

Filistin'den Şehit Haberi! Vücuduna İsabet Eden 50 Kusulana Şehit Oldu

Sosyal medyada yer alan görüntülerde işgal askerlerinin, iki Filistinli gençten biri olduğuna inanılan yerde yatan yaralının yanında olduğu görülürken, görgü tanıkları bu gençlerin 50'den fazla kurşunla vurulduğunu bildirdi.

İşgal altındaki Filistin'deki Al-Mayadeen muhabiri, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeybatısındaki Tulkarm yakınlarındaki Shufa köyünde işgal güçlerinin içinde iki Filistinli gencin bulunduğu bir araca ateş açtığını bildirdi.

Filistin Sağlık Bakanlığı daha sonra iki gencin şehit edildiğini duyurdu: Abdul Rahman Atta (23 yaşında) ve Hudhayfah Fares (27 yaşında).

Sosyal medyada işgalci askerlerin, iki Filistinli gençten biri olduğuna inanılan yerde yatan yaralının yanında yer aldığı görüntüler yayılırken, görgü tanıkları bu kişilerin 50'den fazla kurşunla vurulduğunu bildirdi.

Dün, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus'a saldıran İsrail işgal güçleriyle yaşanan çatışmalarda Filistinli genç bir adam doğrudan kafasına gaz bombasıyla vuruldu ve onlarca kişi zehirli gazdan boğularak hayatını kaybetti