Filistin Direnişi : Tüm Seçenekler Masada

Filistin Direnişi : Tüm Seçenekler Masada

Filistin Direnişi: Tüm Seçenekler Masada, 'İsrail' Angajman Kurallarını Değiştiremez

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Filistin Direniş hareketi Perşembe günü Siyonist varlığı tüm seçeneklerin açık olduğu konusunda uyardı ve Mescid-i Aksa'daki gerilimin tırmanmasından işgalin sorumlu olduğunu vurguladı.

İslami Cihad, İsrail hükümetinin hem güvenlik hem de siyasi düzeyde bir kafa karışıklığı içinde olduğunu söyledi ve bu tür bir kafa karışıklığının bölgede tehlikeli bir tırmanışa yol açabileceği konusunda uyardı.

Grubun Batı Şeria'daki sözcüsü Tarek Ezzeddine, “İsrail işgali, Direniş'in sürekli hazırlığı ve prestijini yeniden kazanmak istiyor” dedi.

Direniş seçeneklerinin hepsi açık ve Kudüs'teki halkımızı savunmaya tamamen hazır olduğumuzu defalarca vurguladık."

Yetkili, İsrail işgalinin "Kudüs'ümüze yönelik saldırıyı başlatan taraf olduğu için Mescid-i Aksa'daki gerilimin sorumlusunun kendisi olduğunu anlaması gerektiğini" söyledi.

Hamas lideri İsmail Haniye ise işgali Siyonist yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya girmesine izin verilmemesi konusunda uyardı.

“İsrail'e şunu söylüyorum, Mescid-i Aksa'ya girmenin İslami karakterini değiştireceğini düşünüyorsa, İsrail bir yanılgı içindedir. dedi

“Sözde 'Bayrak Yürüyüşü'nü yendiğimiz gibi, zorla girme politikasını da yeneceğiz. Henüz kampanyanın başındayız” dedi.

Bu arada Filistin Direniş Komiteleri, İsrail işgalinin Kudüs'ün Kılıcı Operasyonu sırasında Direniş tarafından belirlenen angajman kurallarını değiştirmesine izin verilmeyeceğini vurguladı.