Filistin Direnişi: Siyonistleri İran Ve Hizbullah İle Birlikte Ürettiğimiz Füzelerle Vurduk

Filistin Direnişi: Siyonistleri İran Ve Hizbullah İle Birlikte Ürettiğimiz Füzelerle Vurduk

Filistin Direniş Komiteleri Sözcüsü Ebu Mücahid, direniş gruplarının saldırılarını, aralarındaki sağlam entegrasyon yoluyla koordine ettiğini söyledi.

Filistin Direniş Komiteleri Sözcüsü Ebu Mücahid, Direniş gruplarının, Ortak Operasyon Odası ve kurdukları birleşik cephe tarafından yönetilen Özgürlerin İntikamı Operasyonu boyunca birden fazla nokta oluşturabildiğini doğruladı.

El-Meyadin ajansına konuşan Ebu Mücahid, Filistin Direnişi'nin Gazze'ye yönelik son saldırıların ilk anından itibaren vereceği yanıtı dikkatlice incelediğini söyledi. Mücahid, direnişin bu süre içerisinde, bir misilleme beklerken yaklaşık 26 saat boyunca diken üstünde olan İsrail işgalini bekletme kararı aldığını sözlerine ekledi.

İsrail işgaline fırlatılan tüm füzelerin, direniş, İran ve Hizbullah denetiminde geliştirilen, yüzde yüz yerel üretimler olduğunun altını çizen Ebu Mücahid, direniş gruplarının saldırılarını, aralarındaki sağlam entegrasyon yoluyla ve ortak kararlarla koordine ettiğini söyledi.

Filistinli yetkiliye göre Ortak Operasyon Odası’ndaki koordinasyon sayesinde, saldırıların etki alanı, Gazze çevresindeki yerleşimlerle sınırlı kalan önceki savaşların aksine, işgal altındaki Filistin topraklarını titiz ve devamlı bir şekilde hedef almasını sağladı.

İsrail işgalinin bir kez daha vurulan yerler ve verilen hasar konusunda çaresiz bir şekilde dezenformasyon politikasına yöneldiğini bildiren Sözcü, David'un Sapanı adlı gelişmiş hava savunma sisteminin "Rehovot" yerleşimini başarıyla hedef alan roketi engelleyemediğini kaydetti. (KHA)