Filistin Direnişi  Eylemlerini Sürdürüyor

Filistin Direnişi Eylemlerini Sürdürüyor

İşgalci Siyonistlerin cinayetlerine misilleme eylemleri devam eden Filistinli direnişçiler, Batı Şeria ve Kudüs'te son 24 saatte 25 eylem gerçekleştirdi, eylemlerde bir işgalci yerleşimci yaralandı.

Filistinli direnişçiler, işgal ettiği Filistin topraklarında yerli halka zulmeden işgalci siyonistlere karşı direnmeye devam ediyor.

Filistin Bilgi Merkezi tarafından hazırlanan rapora göre rapor hazırlanmadan önceki 24 saatte Filistinli direnişçiler tarafından 3'ünün ateş açma eylemi olduğunu öte yandan el yapımı patlayıcı atma ve işgal güçlerine ait askeri aracı yakma eylemleri de yer alıyor.

Rapor ile ilgili yapılan açıklamada Filistinli direnişçilerin Yahudi yerleşimcilere karşı koyduğu ve araçlarını tahrip ettiği ve Yahudi yerleşimcinin yaralandığı kaydedildi

Gerçekleştirilen eylemlerde işgalci siyonistlere verilen karşılıkta onlara ait bir araç tahrip edilip ateşe verildi. Nablus'ta işgalci siyonistlere el yapımı patlayıcı ve molotof kokteyli atıldı. Kudüs, El-Halil, Tubas, Ramallah, Beytüllahim gibi kentler farklı bölgelerinde işgalci siyonistlere ve yerleşimcilere karşılık verildi, araçları taşlandı ve onlara molotof kokteyli atıldı. (İLKHA)