Filistin Direnişi: Cenin'deki Siyonist Suçlarına Yanıt Vereceğiz

Filistin Direnişi: Cenin'deki Siyonist Suçlarına Yanıt Vereceğiz

Filistin direnişi, Cenin'deki Siyonist varlığın suçuna yanıt verme sözü verdi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER
Filistin direniş grupları, Siyonist varlığın, bugün, Cuma günü şafak vakti işgal altındaki Batı Şeria'daki Cenin şehrinde işgalci taraf ordusunun kurşunlarıyla ölen üç şehid aleyhindeki suçunu kınadı.

Filistin İslami Cihat Hareketi, Cenin şehitlerinin yasını tutarak yaptığı açıklamada, mücahitlerin bu işgalin bu menfur suçunu affetmeyeceğini, Filistin halkına yönelik saldırılarına sessiz kalmayacağını ve direnişin devam edeceğini teyit etti.

Filistin'in Kurtuluşu İçin Halk Halkı, direnişin tüm biçimleriyle bu iğrenç suça yanıt vermek için halkımızın seçimi olduğunu ve halkımızın yerleşimci çetelerine ve ordusuna karşı kalkanı ve kesici kılıcı olduğunu teyit ederken. direnişin tırmandırılmasını ve tüm alanlarının ve kontrol noktalarının Siyonistlerin ayakları altında alev kütlesine dönüştürülmesini belirtti.

Hamas ise sözcüsü Hazem Qassem , işgal suçlarının her zaman işgale ve yerleşimcilere karşı olacak gerçek intikam operasyonlarının başlangıcı olduğunu ve denklemin değişceğini vurguladı

Sözcü, "Bu suç hesapsız geçmemeli, direniş hareketi tırmanıyor ve Batı Şeria işgalcilerin ayakları altında ateşe veriliyor" dedi.

Direniş Komiteleri yaptığı açıklamada, "halkımızın sakinlerini ve işgal altındaki Batı Şeria'da, onurlu Kudüs'te ve Filistin'in iç bölgelerindeki özgür, asi gençlerini, üç direniş savaşçısını öldürerek ve grev yaparak Siyonist düşmanın suçuna yanıt vermeye çağırdı.