Eski  Beyaz Saray Doktoru  : Biden'ın Akıl  Sağlığı İle İlgili  Bilgiler Saklanıyor

Eski Beyaz Saray Doktoru : Biden'ın Akıl Sağlığı İle İlgili Bilgiler Saklanıyor

Eski bir Beyaz Saray doktoru, Biden'ın akıl sağlığını sorguluyor

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Eski Beyaz Saray doktoru Ronnie Geekson, ABD yönetiminin Başkan Joe Biden'ın akıl sağlığıyla ilgili bilgileri sakladığını belirtti.

Jackson, Amerikan " Fox News " kanalı tarafından bildirilen açıklamalarda, "Çoğu Amerikalı, Biden'ın akıl sağlığının tamamen kötüleştiğine inanıyor ve Beyaz Saray'ın olup bitenler hakkında bilgi vermesinde şeffaflık yok." dedi

Jackson, tıbbi muayenesinin sonunda ABD Başkanı'nın bilişsel testini geçtiğini "açıklamamaktan" duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Jackson'a göre ABD yönetimi, ABD başkanının akıl sağlığı hakkındaki gerçeği saklamaya kararlı

Geçen Perşembe günü, Biden tıbbi muayeneden geçti ve doktoru Kevin O'Connor, başkanın sağlığının iyi olduğunu ve görevini başarıyla yerine getirebileceğini söyledi.


Geçen Kasım ayında 80. yılını dolduran Biden, onu Amerika Birleşik Devletleri tarihinin en yaşlı başkanı yaptı ve 2024'teki başkanlık seçimlerine aday olup kazanırsa ikinci döneminin sonunda 86 yaşında olacak .

Suffolk Üniversitesi ve USA Today tarafından Ocak ayında New York Post tarafından yayınlanan bir anket , Amerikalıların çoğunluğunun 65 yaşın altında bir başkan istediğini ve eski Başkan Donald Trump ile mevcut Başkan Joe Biden'ın adaylığını bir kez daha reddettiğini gösterdi.

Kaynak: TEVHİDHABER