Eski ABD Subayından Askeri Darbe İtirafı

Eski ABD Subayından Askeri Darbe İtirafı

Eski ABD subayı: Washington, itaat etmeyi reddeden yabancı hükümetlere karşı darbeleri ve “renkli devrimleri” destekleme konusunda uzun bir geçmişe sahip

Moskova - TASS: Terörle mücadele alanında uzman olan Scott Bennett, ABD'nin Washington'a itaat etmeyi reddeden yabancı hükümetlere karşı askeri darbeleri ve "renkli devrimleri" destekleme konusunda uzun bir geçmişe sahip olduğunu ve gerekirse onları işgal edebileceğini ortaya çıkardı. Subaya diğer yöntemler başarısız oluyor.

ABD Ordusu Psikolojik Harekat Komutanlığı'nda eski bir subay olan Bennett, "Sputnik"e yaptığı açıklamalarda ABD'nin bu ülkeleri istikrarsızlaştırmak için vekil güçler kullandığını belirterek, bu konunun yeni olmadığına işaret etti.

Bennett, hazırlanmasına katıldığı özel kuvvetlerin "çoklu silah sistemleri ve savaş taktikleri konusunda iyi eğitimli, yabancı dilleri akıcı ve çeşitli arazilerde, siyasi arenalarda, sosyal ve ekonomik ortamlarda ve siyasi sistemlerde faaliyet gösterebilecek durumda olduklarını" sözlerine ekledi. "

"Genellikle psikolojik savaş, renkli devrimler, siyasi darbeler, siber operasyonlar ve diğer düzensiz savaş biçimleri konusunda eğitiliyorlar."

Eski psikolojik harekat ajanı, ana görevlerinden birinin, "bu ülkenin hükümetini istikrarsızlaştırmak amacıyla sosyal, siyasi ve ekonomik bozulmaya neden olmak" için diğer ülkelerdeki yerel savaşçıları "belirlemek, işe almak, eğitmek ve desteklemek" olduğunu açıkladı. ”
Bu kara operasyonların genellikle CIA tarafından planlandığına ve görevlerini "ne kadar kanlı, kriminal veya anayasaya aykırı olursa olsun" bu ülkelerdeki ABD büyükelçilikleri aracılığıyla yürüttüğüne dikkat çekti.
Bennett, Washington tarafından "renkli devrimler, iç savaşlar ve hükümetleri devirmeyi veya değiştirmeyi amaçlayan diğer ayaklanmaları" gerçekleştirmek için kullanılan "özel kuvvetlerin militanları, isyancıları, paralı askerleri ve müteahhitleri eğitmekle ünlü olduğunu" vurguladı. ”

Hedefin "demokrasi, insan hakları, özgürlük yanılsamaları ve siyasi yanlış bilgilendirme için diğer hipnotik sloganları kullanarak onları ABD'nin bağımlı ve uysal kolonilerine dönüştürmek" olduğuna işaret etti.
"CIA, çeşitli Amerikan düzensiz savaş operasyonlarında ve hükümet devrimlerinde paralı asker olmak için katilleri, işkencecileri, suçluları, uyuşturucu bağımlılarını ve çocuk katillerini kullanıyor" dedi.
Kaynak: TEVHİDHABER