Ensarullah Hareketi: İsrail ile Uzlaşan Kişiler Düşmanımızdır

Ensarullah Hareketi: İsrail ile Uzlaşan Kişiler Düşmanımızdır

Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Husi Uzlaşmacı ülkeler israil’e düşman olanların düşmanıdır

Ensarullah lideri, BAE, Bahreyn ve Suudi rejimlerinin, bölgesel barış ve istikrar adı altında israil’le uzlaştıklarını söyledi.

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Husi, mübarek Ramazan ayının 18. gecesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Uzlaşmacı ülkeler İsrail’e düşman olanların düşmanıdır.

israil’le bölgesel barış ve istikrar adı altında uzlaşan Al-i Halife, Al-i Suud ve Al-i Nahyan rejimleri, diğerlerinin önünde vahşi görünürken, İsrail ve ABD karşısında taviz vermenin sorun olmadığını düşünüyorlar.

Uzlaşmacı rejimler bölge ve İslam ümmeti için barış ve istikrar istemedikleri gibi, medya, para ve siyasi nüfuzlarıyla fitneyi destekliyorlar.

BAE, Bahreyn ve Suudi Arabistan, paralı askerlik ve hizmetlçilik için barış tabirini kullanıyor. Uzlaşmacılar, Filistinli mücahidleri terörist olarak adlandırarak Filistinlilere karşı düşmanlıklarını kanıtladılar.’

Abdülmelik Husi ayrıca, işgal altındaki Kudüs’teki güncel gelişmelere ve israilli yerleşimciler ve askerler tarafından Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıya da değindi ve şunları söyledi: ‘Siyonist düşmanın Mescid-i Aksa’ya ve namaz kılanlara yönelik saldırgan eylemleri, İsrail’in İslam’a ve kutsallara olan düşmanlığını kanıtlamıştır.’