Ensarullah  : 11 Eylül Müslümanlara Hakim Olmak için Yapıldı

Ensarullah : 11 Eylül Müslümanlara Hakim Olmak için Yapıldı

11 Eylül, Müslüman ümmetine tam olarak hakim olmak için ABD'nin bahanesidir

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi, Perşembe günü, "Müstekbirler Karşısında Haykırış Gününün" yıldönümü vesilesiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Bu günde Şehit Hüseyin Bedreddin Husi'nin o kritik koşullardaki konumunu hatırlamalıyız.

Şehit Hüseyin Bedreddin Husi 2002'de bir miting önerdi ve o zamandan beri Yemenliler her yıl "Müstekbirler Karşısında Haykırış Günü" vesilesiyle "Amerika'ya Ölüm, İsrail'e Ölüm ve Al-i Suud'a Ölüm" sloganları atarak milyonların katılımıyla mitingler düzenlediler.

ABD, ulusumuz üzerinde tam kontrol sahibi olabilmek adına 11 Eylül'ü geniş çaplı bir saldırı için bahane olarak kullandı.

Düşmanlar, İsrail düşmanını, ABD'nin ve Batı'nın bölgede doğrudan bir aracı haline getirmeye çalışıyorlar.

ABD ve müttefiklerinin, Arap ve İslam ülkelerini işgal etmek ve diğer ülkelere saldırmak gibi bir gündemi vardı. Düşmanların tüm eylemleri, bizim de bu tehlikelere ve kapsamlı saldırı harekâtına karşı bir duruş sergilememizi gerektiriyor.

Hüseyin Bedreddin Husi, İslam Ümmeti'ne yönelik düşmanca saldırılarla mücadele konusundaki duruşunu, müstekbirlere karşı sloganlar atarak gösterdi. Bu slogan ümmetin düşmanlara karşı sesiydi.

Bu slogan Müslüman ümmetinin komplolara karşı öfkesini ve protestosunu göstermektedir. Bu sloganın amacı Müslümanların iç sahasını nüfuzdan korumaktır. Çünkü ABD saldırıları her alanda kapsamlıdır.

Düşmanların komplolarını bilinçli olarak engellemek için İslam ümmetinin seferberliğe ihtiyacı vardır. Bu slogan, ABD ve İsrail'in ambargosuna karşı daha geniş bir kültürel ve pratik eylemin parçasıydı.

İsrail düşmanı Filistin meselesinin tamamen yok edilmesini istiyor

Ensarullah Hareketi Lideri sözlerine şöyle devam etti: 'İsrail düşmanı, Amerika'nın ve Batı saldırılarını Filistin meselesini tamamen ortadan kaldırmak için kullanmaya çalışıyor.

Washington ve İsrail, hiçbir ülkenin onların hareketlerini durdurmamasını ve İslam ülkelerinin komploların içinde olmasını istiyor.

El-Husi'nin sloganı, İslam ve insanlık düşmanlarından uzak olunduğunun ifadesidir. Bu sloganın amacı, İslam ümmetini askeri ve ekonomik yönden güçlendirmek, düşmanların düşünce ve ifade özgürlüğü konusundaki sloganlarının yalan olduğunu ortaya çıkarmaktır. '

Abdülmelik Bedreddin Husi, İslam ümmetinin düşmanlarıyla dostluk arayan herkesin kaçınılmaz sonunu kayıp ve pişmanlık olarak nitelendirdi ve şunları vurguladı: 'Birçok Arap rejimi, İsrail düşmanıyla dostluğa ve onunla ekonomik ortaklığa doğru ilerliyor.

Batı'daki Siyonist lobi, şiddetle İslam düşmanıdır. İslam ümmetinde İsrail'in paralı askeri olan akım, Filistin'de günlük olarak işlenen suç ve cinayetleri görmezden gelmektedir. Çünkü İsrail düşmanına fayda sağlayan herhangi bir eylem, Filistin halkını ve Müslüman ümmetini hedef alan düşmanca bir eylemdir.'(Ajanslar)