El Kassam Tugayları: "Kudüs'ün Kılıcı" Filistin'in Kurtuluşuna Kadar Yaşayacak

El Kassam Tugayları: "Kudüs'ün Kılıcı" Filistin'in Kurtuluşuna Kadar Yaşayacak

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, "Kudüs'ün kılıcını, Filistin halkının direnişinin yanı sıra, işgal altındaki toprakların her yerinde, Kudüs'ü ve mübarek El-Kudüs'ü desteklemek için yaşamaya devam ettiğini" doğruladı.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

" Kudüs'ün Kılıcı " savaşının birinci yıldönümünde bugün, Salı günü yapılan açıklamada, "Tugaylar", "İsrail saldırganlığına verdikleri yanıt zincirinin durmayacağını ve düşmana yeni denklemler dayattığını vurguladı. Savaşın bir olaya bağlı olmadığını, daha çok yerde ve zamanda Filistinin kurtuluşuna kadar süreceğini açıkladı .

Direniş "Kudüs'ün Kılıcı"nın, Siyonist düşmanla mücadelede niteliksel bir sıçrama oluşturduğuna ve bu sırada El Kassam Tugayları ve Filistin direnişinin Siyonist caydırıcılık teorisinin başarısızlığını gösterdiğine işaret etti.

Savaşın "Düşman varlığının ve ordusunun imajını yok etmeyi, burnu çamura gömüldükten sonra, zafer ve onur tarihinde yeni sayfalar yazmayı ve kurtuluşa doğru yeni bir yol çizmeyi başardığını" da sözlerine ekledi.

"Kudüs'ün Kılıcı", Filistin direnişinin 10-21 Mayıs 2021 tarihleri ​​arasında 11 gün boyunca sürdürdüğü ve sürekli devam eden saldırılara yanıt olarak El Kassam Tugayları tarafından işgal edilen Kudüs şehrine füze saldırısıyla açılan bir muharebedir.