Ebu Ubeyde'den Yeni Açıklamalar

Ebu Ubeyde'den Yeni Açıklamalar

Ümmetin yüz akı olan Kassam Tugayları İşgalci rejim güçlerini Gazze'den sürmeye devam ediyor. Ebu Ubeyde'nin son dakika yaptığı açıklamaya göre her saatte bir işgalci rejim aracı imha edildi.

Mücahidlerimizin, son 72 saat içerisinde Siyonsitlere yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, toplamda 72 askeri araç (tank, zırhlı personel taşıyıcı ve paletli buldozer) tamamen veya kısmen imha edildi.

36 Siyonist asker öldürülerek etkisiz hale getirildi.

Siyonist işgalcilere yönelik gerçekleştirilen füze, havan ve roket saldırılarıyla, siyonistlerle sıfır mesafesinden yaşanan çatışmalarda çok sayıda işgalci ölü ve yaralı olarak etksiz hale getirildi.

Mücahidlerimizin saldırı ve operasyonlarına maruz kalan işgalcilere tahliye ve destek gücü olarak gelen birliklere mayın, el bombası, anti personel ve sığınak delici füzelerle saldırılar gerçekleştirildi, işgalcilerle sıfır mesafeden çatışmalar yaşandı.

Keskin Nişancı Birliğimiz, Gazze'nin bir çok bölgesinde hareket eden siyonist işgalcilere yönelik sniper operasyonlarında çok sayıda işgalci askeri vurarak etkisiz hale getirdi

Siyonist işgal bölgelerine füze saldırıları gerçekleştirildi"