Ebu Ubeyde: İşgal cehenneme girdi...

Ebu Ubeyde: İşgal cehenneme girdi...

El Kassam Tugayları Ebu Ubeyde isimli menzil, direnişin son 10 gündeki başarılarını ortaya koyuyor ve İsrail işgalinin Refah, Cebeliye, Zeytun mahallesi ve diğer angajman alanlarındaki hayal kırıklığını anlatıyor.

Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Gazze halkının ve direnişinin 32 haftadır "düşmanın barbarlığına karşı eşitsiz bir savaş ve efsanevi bir savunma" yürüttüğünü doğruladı.

Uzun günler, geceler ve haftalar boyunca "düşmanın ve onun Nazi hükümetinin en iğrenç soykırım suçlarını işlediğini" vurguladı ve Gazze'de işlediği suçları "askeri başarılar olarak sistematik bir şekilde takip ederek övündü."

El Kassam sözcüsü, İsrail işgalini, "her zafer veya başarıyı kaydetmeyi arzuladığında" karşısında direnişle karşılaşacağı tehdidinde bulundu.

Kendisi, "Rafe, El Zeytun mahallesi ve Cebeliye'ye karşı kolay hedef haline geldiklerini düşünerek karadan saldırı başlatmaya karar verdiğinde" bir dizi kafa karışıklığına düştüğünü ve bu nedenle " eğer o bölgeyi yakarsa" diye hayal ettiğini açıkladı. Yeşil ve kuru topraklarda 7 aylık bir süre boyunca orada çok az dirençle karşılaşacaktı.” Daha önce " yeniden cehenneme girdiğine ve daha şiddetli bir direnişle karşılaştığına" şaşırmıştı .

Ebu Ubeyde, "10 gün içinde Gazze'deki savaş cephelerinde 100 İsrail askeri aracını hedef alabilen" direnişin başarılarını ve ayrıca işgalin "ölü ve yaralılarını saymasına" neden olan insan kayıplarına yol açtığını anlattı. düzinelerce asker çıkardı ve askerlerini çıkarmayı neredeyse hiç bırakmadı.” Düşmanın tespitinin " kayıplarının bir kısmıyla" sınırlı olduğunu, direnişin ise "çok daha büyük" sonuçları izlediğini belirtti.

El Kassam Tugayları sözcüsü, "Açlık, yıkım ve öldürme savaşına rağmen direnişimiz ortaya çıkıyor ve onun arkasında halkımız, düşmanın önünde de mücahitlerimiz her yerden düşmanın karşısına çıkıyor. Sahip oldukları çeşitli silahlarla çatışmanın ön saflarında büyük bir ivme var ve biz düşmana karşı silahlarla karşı çıkıyoruz.” Zırhlar ve bireyler için, binaları havaya uçurarak, tünel açıklıklarını, mayın tarlalarını ve keskin nişancılıkla ile .karşı çıkıyoruz”

"Mücahitlerimiz titreyen ve bocalayan bir güçle karşı karşıya ve onu kırık bir şekilde geri veriyorlar ve hayal kırıklığından başka bir şey bulamıyorlar." "Halkımızı yok etmek için kullanılan Amerikan silahları, büyük yıkıma neden oluyor ki bu, krize sürüklenen düşmanın tek başarısıdır."

Ebu Ubeyde, 224 gün sonra direnme ve savaşma yeteneklerini doğrulayan Filistin direnişine ve halkına övgüde bulundu.