Doğu Perinçek’ten Erdoğan’a Ortalık Teklifi: Birlikte Kurabiliriz

Doğu Perinçek’ten Erdoğan’a Ortalık Teklifi: Birlikte Kurabiliriz

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşma yaptı. Doğu Perinçek, Erdoğan ve Bahçeli'yi ortalık teklifinde bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bugün partisinin genel merkezinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kameraların karşısına geçen Doğu Perinçek, Türkiye'nin yeni bir hükümet mimarisine ihtiyacı olduğunu savundu.

Doğu Perinçek konuşmasında, “Büyük zorluklarla karşı karşıyayız. Bu durumda Büyük Zorlukların üstesinden gelecek gücü biraraya getirecek bir Millî Hükümet dışında çözüm bulunmuyor.” dedi.

AK PARTİ MHP VATAN PARTİSİ ORTAKLIĞINDA HÜKÜMET KURULABİLİR

‘Erdoğan’ın önderliği vurgusu yapan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Büyük zorlukların üstesinden gelecek hükümet günümüz koşullarında, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti + MHP + Vatan Partisi ortaklığında kurulabilir. Bu hükümet, AK Parti ile onu destekleyenlerin kuracağı bir hükümet değildir; Türkiye’yi birlikte yönetme hükümetidir. Bu seçenek, milli siyaset izleyen güçlerin ötesinde CHP ve İYİ Parti’nin vatansever kitlelerini de seferber edecektir. Milletin büyük kesimi ancak bu anlayışla birleştirilebilir ve Atlantik’ten gelen güncel tehdit ancak bu formülle caydırılabilir. Türkiye’nin uluslararası ittifak birikimi de ancak bu çözümle etkin kılınabilir.” diye konuştu.