Direniş Grupları Uyarıda Bulundu

Direniş Grupları Uyarıda Bulundu

Direniş grupları: Mescid-i Aksa'ya zarar vermek ve onu bölmeye çalışmak tüm bölgeyi ateşleyecek

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Cuma günü, Filistin direniş grupları (El-Ad)'deki kahramanca operasyonu kutladı ve bunu Filistin halkının, Siyonist işgalin mübarek Mescid-i Aksa'da konuşlanmış ve konuşlandırılmış kadınlara karşı kibir ve suçluluğuna verdiği tepkinin bir parçası olarak değerlendirdi.

"Filistin Today" haber ajansı, guruplar yaptığı bir basın açıklamasında şunları söyledi: Bu operasyon Mescid-i Aksa'yı ihlal etmenin ve zamansal ve mekansal bölünmeyi dayatma girişimlerinin tüm bölgeyi ateşe atığının teyidi dedi.

Direniş gurupları Filistin direnişindeki liderlere suikast düzenlemeye yönelik tehditleri, Siyonist varlığın yaşadığı kafa karışıklığını kanıtlıyor Siyonist düşmanın "böyle bir aptallığı benimsemenin bir karşılığı olur dediler.

Guruplar , yerleşimcilerin akınlarını püskürten Kudüs'te konuşlanmış olanları selamladılar ve bu süreci, zafer kayıtlarına eklenen yeni bir zafer olarak kabul ederek, bağlarını, sebatlarını ve morallerini güçlendirdi ve Filistin halkının sebatlarının arkasında birleştiğini temin etti.