Dilipak: Tek Parti Dönemini Gösterip AK Parti'yi Savunmak Ölümü Gösterip Hastalığa Razı Etmek Gibi

Dilipak: Tek Parti Dönemini Gösterip AK Parti'yi Savunmak Ölümü Gösterip Hastalığa Razı Etmek Gibi

Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "CHP'yi, TekParti dönemini gösterip AK Partiyi savunmak, ölümü gösterip hastalığa razı etmek gibi bir mantık ürünü" dedi.

Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'ye karşı AK Parti'yi savunmanın "ölümü gösterip hastalığa razı etmek" olduğunu ifade ederek, eleştirilerde bulundu.

Yeni Akit'ten geçtiğimiz haftalarda ayrılan Abdurrahman Dilipak, son zamanlarda AK Parti'ye karşı yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye başladı. Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti içinde değişim gerektiğini ima etti.

CHP'Yİ TEK PARTİ DÖNEMİNİ GÖSTERİP AK PARTİ'Yİ SAVUNMAK ÖLÜMÜ GÖSTERİP HASTALIĞA RAZI ETMEK GİBİ

Dilipak, şu paylaşımları yaptı:

"CHP'yi, TekParti dönemini gösterip AK Partiyi savunmak, ölümü gösterip hastalığa razı etmek gibi bir mantık ürünü. Bu mantık geri teper. Uzaktaki ile mücadele edebiliriz, kendi içimizdekilerin bizden görünenleri ile baş edemeyiz diye düşünür insanlar.

Yani anlayacağınız AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizleri, Yeşil Feministler, Yeşil Kemalizme gelip dayanıyor iş. Pragmatizm, günü kurtarmaya çalışırken, geleceği karartır. Bu iş dua ile istenen belaya döner."

KAYNAK: Haberciniz