Dilipak "AKP'nin Yiyicilerini" Uyardı: Allah Gazabını Artırıyor

Dilipak "AKP'nin Yiyicilerini" Uyardı: Allah Gazabını Artırıyor

Abdurrahman Dilipak, köşe yazısında seçmene uyarılarda bulundu. "YE babam YE" diyerek AKP'nin yiyicilerini uyaran Dilipak, "Allah dokunmuyorsa gazabını artırıyordur" dedi.

İktidara yönelik eleştirileri sonrasında Yeni Akit'ten ayrılan Abdurrahman Dilipak, Haber Vakti sitesinde üstü kapalı eleştirilerini sürdürüyor.

Bugünkü köşe yazısında seçimlere dikkat çeken Abdurrahman Dilipak, AK Parti seçmeni başta olmak üzere seçmene uyarılarda bulundu. Dilipak, "Siyaset velayet değil vekalet müessesidir. Oy verdiğiniz kişiye vekalet vermiş oluyorsunuz. Onun yaptığı her iyilik ve kötülükten size de bir pay vardır." dedi. İktidarı üstü kapalı eleştiren Dilipak, "Eğer onlara iktidar verip liyakat’sız kişilerle kurdukları ortaklıları görüp de, onlara dokunmuyorsa, bu onlara ikramı değil, gazabını artırmak içindir." ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilpak'ın "Seçimlerin Sonucunu Kim Belirliyor?" başlıklı köşe yazısında ilgili bölüm şu şekilde:

"İnsanlar hep hayatları boyunca seçim yapar. Eş, okul, iş, arkadaş, marka seçersiniz. Her seçiminizin bu dünyada bir karşılığı olduğu gibi, bir de ahirette karşılığı vardır. Bu yazı, parti seçiminizin dünyada olduğu gibi ahiretteki karşılığı ile ilgilidir.

Birinci kural: Kim ne yaparsa karşılığını eksiksiz olarak görecek. İyilikse iyilik, kötülükse kötülük.
İkinci kural: Toplum neye layıksa ya da imtihanı ne gerekiyorsa o olacak. Kim ne yaparsa yapsın sonuç değişmeyecek. Allah neyi murat ediyorsa, hayır da olsa, şer de olsa o gerçekleşecek.

Partiler, adaylar çalışıyor da ne oluyor derseniz, onlar kendi sırtlarında ya kendi cennetlerine tuğla, ya da kendi cehennemlerine odun taşıyorlar. Allah onların yaptıklarını, söylediklerini, kalplerinden geçeni, akıllarından geçeni, kapalı kapılar arkasında fısıldaşarak konuştuklarını biliyor. Rızası dışında hesabı olanların işlerini sarp dağlara sardıracak. Onları iki cihanda zelil edecek. Eğer onlara iktidar verip, yedikleri, usulsüzlükleri, ehliyetsiz ve liyakat’sız kişilerle kurdukları ortaklıları görüp de, onlara dokunmuyorsa, bu onlara ikramı değil, gazabını artırmak içindir.

Birileri çalmadan, zulmetmeden nasıl cezayı hakkedecek. Birileri bu haksızlıklara, zulme, sömürüye sabırla direnmeden nasıl cennete girdirilecek.