Devrim Muhafızları'ndan İsyanlarla İlgili Duyuru

Devrim Muhafızları'ndan İsyanlarla İlgili Duyuru

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun İstihbarat Teşkilatı, Batı destekli ''Halkın Münafıkları'' adlı terör örgütünün halkı ayaklanmalara davet amaçlı şüpheli çağrılar ve iletişimler konusunda uyardı.

Dış güçlerin İran'da hayata geçirdiği kaos ve yıkım planı göstericiler üzerinden ülke geneline yaymak ve istikrarsızlık-güvenlik bir ortam yaratmak için tüm olanakları sağlamaya devam ediyor.

Mehsa Emini'nin ölümü bahanesiyle İran'da son dönemde yaşanan huzursuzlukların ve isyanların ortaya çıkması, İran İslam Cumhuriyeti'nin dış düşmanlarının bunu bir fırsat olarak kullanarak İran'ın içişlerine müdahale etmelerine ve olabildiğince fazla huzursuzluğu kışkırtmalarına neden oldu.

Bu konuda İran Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı, yaptığı sesli duyuruda, İran'da binlerce masum insanın kanını akıtan Batı destekli Halkın Münafıkları adlı terör örgütünün şüpheli ayaklanma ve kamu mallarının tahrip edilmesi çağrılarını duyurmuş ve bu konuda kamuoyuna teyakkuzda bulunulması çağrısında bulunmuştur.(Ajanslar)