Demir Kubbe Bu Hale Geldi (FOTO)

Demir Kubbe Bu Hale Geldi (FOTO)

İşgalci siyonist medyadan acı itiraflar...

İsrail medyası, Hizbullah'ın gerçekleştirdiği askeri operasyonlar sonucunda işgalin büyük zarara uğradığını aktarırken, hükümetin yerleşimcileri gizlediğine dikkat çekti.

İsrail medyası, Lübnan-Filistin sınırında çatışmaların başlamasından bu yana "İsrail'in şu anda Taş Devri'nde yaşadığını, çünkü Hizbullah'ın altyapısını yok ettiğini ve sirenlerin her gün çaldığını" vurguladı.

İşgal medyası, Hizbullah'ın doğru istihbarat bilgilerine sahip olduğunu ve bu bilgileri toplamak için yabancı ajanlara ihtiyaç duymadığını doğruladı ve Hizbullah'ın işgal "ordu"ndaki "Birim 8200" istihbaratına eşdeğer istihbarat biriminin "bizimki kadar iyi" olduğunu vurguladıdemir-kubbe-hizbullah.jpg

Hizbullah neyi yok etti?

İsrail medyası, Hizbullah'ın İsrail'in demir kubbelerini yıktığını haber yaparak, bunlardan en az 4'ünün yıkıldığını, en az ikisinin de hasar gördüğünü doğruladı.

İşgal medyası, Lübnan'daki İslami direnişin hedef aldığı Demir Kubbe'nin gördüğü hasarı gösteren fotoğrafları herkesin gördüğüne işaret ederken, bu resimlerin "hala sansür altında olduğunu", bazılarının ise "sansür altında olduğunu" açıkladı. sosyal medya ağlarından kaldırıldı.”

İsrail medyası, direnişin duyurduklarının güvenilirliğinin bir göstergesi olarak, kuzeydeki sirenlerdeki karışıklığın "Hizbullah'ın" ordudaki hava kontrol birimindeki "Ören Yarok sistemine saldırıyı duyurduğu andan itibaren" başladığını doğruladı. “, fırlatma işlemleri için uyarı vermesi gereken bir sistem.

Aynı bağlamda İsrail medyası, Hizbullah'ın "Ramot Naftali" üssünde faaliyeti durdurulan "Tel Şamayim" balonunun imha edildiğini duyurduğu haberine yer verdi.

Bu bağlamda işgal medyası "balonun aslında tamamen ortadan kaybolduğunu" doğrularken, İsrail "ordu" sözcüsü "balona yalnızca küçük bir hasar verildiğini" iddia etti.

Tüm bunlara ek olarak Hizbullah, sınır güvenliği için kamera sistemlerinin neredeyse tamamını imha ederken, “Bugün Hizbullah'ın kazması korkusuyla yerleşim yerlerinden askerlerin kaçırıldığı geçici üslerdeki vinçlere ve evlere alternatif kameralar yerleştiriliyor. altlarına tüneller aç ve onları havaya uçur.”

"Ordu" Hizbullah'ın hedef alındığı sahneleri geri dönüştürüyor

Bunun ışığında İsrail medyası, "İç Cephe liderliğinin İsrail hükümetinin emirleri doğrultusunda her şeyi halktan gizlediğini" doğruladı ancak aynı zamanda "kesinlikle yapmayacağı başka şeylerin" varlığından da söz etti. İsrail'in güvenliğiyle bağlantıları nedeniyle yayınlayın.”

"Ordu, her gün saldırılar hakkında (Hizbullah tarafından başlatılan) sahneler yayınladığını," bazılarının geri dönüştürüldüğünü, böylece ordu gerçeği gizlediğini "vurguladı.

Verilerin tamamının Hizbullah ve yabancı yayınlara dayandığını, geri kalanının ise "yayınlanmasının yasak" olduğunu açıkladı.

İşgal medyası, yerleşimcilerin hayatlarının "Başbakan Binyamin Netanyahu ve çetesi için bir sarımsak kabuğu değerinde" olduğu sonucuna vardı ve şunu ekledi: "Netanyahu ve eşi ile orduda hizmet etmeyenler için ölmek güzel. Lübnan'ın işgal edilmesini talep ediyorlar."

Kaynak:Haber Kaynağı