Cübbeli'nin HÜDA PAR Açıklamasına Tepki

Cübbeli'nin HÜDA PAR Açıklamasına Tepki

HÜDA PAR tarafından iknâ edilmek arzusunda olan Cübbeli'nin tweetine dair sorgu ve tepkiler geliyor.

cubbeli.png

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Ünlü’nün tweetir hesabından HÜDA PAR ile ilgili paylaşımından dolayı bazı ziyaretçilerimizden tepki ve sorgulama mesajları geldi. Gelen mesajları özetlersek;

  1. Sn. Ahmet Ünlü, resmi ideoloji ile ilgili sıkıntılı konular gündeminize geldiğinde “ bizim siyasetle işimiz yok, biz ehl-i tarikiz” tarzında beyanlarda bulunurken, HÜDA PAR konusu da siyasi bir alan olduğu halde neden bu konuda siyasi içerikli mesajlar paylaşıyorsunuz?
  2. Filistin direnişinde HAMAS ve İslami Cihad gibi gruplar Şafii mezhebinden, “Sunni” ekolden Müslümanlar olup Kâsım Süleymâni’ye “KUDÜS ŞEHİDİ” payesini verirken siz “Sunnilik” adına HÜDA PAR’dan hangi salahiyetle bu açıklamayı talep ettiniz?
  3. Siyasi bir oluşum olan ve Cumhur İttifakı tarafından kabul görmüş olan HÜDA PAR sizi hangi gerekçe ile iknâ etmek zorunluluğunda olacaktır?
  4. Siyasete merakınız sizi neden bir parti kurmaya yöneltmiyor da dindar oluşumlar barındıran partilere ayar verme gayretinde oluyorsunuz?
  5. İran ve Kâsım Süleymâni konusundaki açıklamalarınızda “zaman zaman görüşüyorum” dediğiniz CIA’nın bir etkisi var mıdır?

Bunlar gibi daha birçok soru ve tespit gelebilmektedir. Bu kadarını iletmekle yetindik.

Tevhid Haber