Cübbeli Ahmet Doğu Perinçek'in Kanalında Konuştu

Cübbeli Ahmet Doğu Perinçek'in Kanalında Konuştu

Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Doğu Perinçek'in kanalı olan Ulusal Kanal'da konuştu. Cübbeli Ahmet, Tele1 ve Halk TV'ye niye çıkmadığını açıkladı.

Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Doğu Perinçek'in kanalı olan Ulusal Kanal'da yayınlanan Ulusal Özel programına katıldı. Cübbeli Ahmet yayında "çizgisi olduğunu" belirterek her kanala çıkmadığını söyleyerek Tele1 ve Halk TV açıklamasında bulundu.

"Tele1'den çağırıyorlar, Halk TV'de çağırıyorlar... Evvelce defa çağrıldım. Ben de diyorum ki; ben size gelirdim." diye konuşan Cübbeli Ahmet, "Yok solcusunuz, muhalifsiniz fark etmez. Ben nerede konuştuğuma değil ne konuştuğuma bakarım. Her yerde doğruyu konuşmakla mükellefim ama konuştuğumuz yerin önemi nedir: HDP'den uzak olması ve HDP milletvekili, sözücüleri filan muhattap alarak veya telefonla bile bağlansalar... Ben bunları terörle iltisaklı itikat ettiğim için. Program mesele değil, siz bunları meşulaştırıyorsunuz, kanallarınızda bunları meşrulaştırdığınız sürece ben gelmem" ifadelerini kullandı.