CHP'den Taksim'de Eylem Çağrısı !

CHP'den Taksim'de Eylem Çağrısı !

CHP, Bizzat Başbakan Erdoğan'ın yalanlayarak reddettiği kaset / ses kaydı ile ilgili taksim'de eylem çağrısı yaptı...

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan tarafından gerçekleştiği iddia edilen konuşmalar ile ilgili olarak yarın saat 12.00'de Taksim’de eylem çağrısı yaptı.

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün de katılacağı eylem için yapılan açıklama şöyle:

"CHP, Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan tarafından gerçekleşen konuşmalarla da gözler önüne serilen Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk faaliyetleri ve iktidarın yolsuzlukları örtpas etme çabaları CHP İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde protesto edilecektir. İl Başkanımız Oğuz Kaan Salıcı ile İBB Adayımız Mustafa Sarıgül’ün de katılacağı protesto eylemi yarın saat 12:00’da Taksim’de gerçekleşecektir.

CHP, son günlerde boyutlarını daha da net kavramaya başladığımız yolsuzlukları protesto etmek için İstanbul’da meydanlara çıkıyor. CHP’nin İstanbul’daki tüm belediye başkan adayları ve ilçe yöneticileriyle hazır bulunacağı eylemde son günlerde iyice ayyuka çıkan yolsuzluklar ve iktidarın yargıya müdahalesi protesto edilecektir.

CHP İl Başkanlığı tarafından ilçe örgütlerine gönderilen tebligatta yarın saat 11:30’da CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı önünde toplanılacağı bilgisine yer verildi."

odatv