CHP Sokağa Çağırdı!  1 Nisan İçin Çağrı Yaptılar!

CHP Sokağa Çağırdı! 1 Nisan İçin Çağrı Yaptılar!

CHP lideri Özgür Özel, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında konuştu.

CHP lideri Özgür Özel, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında konuştu. Özel, burada yaptığı açıklamada, üç dönemdir Babaeski'de belediye başkanlığı yapan Abdullah Hacı'nın rızasıyla adaylıktan çekildiğini ve 3 dönem kuralını uyguladığını ifade etti.

"1 NİSAN'DAN SONRA NEREYE ÇAĞRILIRSANIZ ORAYA GELİN"

Parti olarak dönem kuralı getireceklerini ifade eden Özel, "Dönem kuralını kendi kendine uygulayan, görevi sizin itimadınızın, güveninizin, sevginizin en üst noktasına getirip tam orada bırakan Abdullah başkanımıza partimiz adına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Partilerine desteklerinden dolayı Babaeskililere teşekkür eden Özel, adayları Nuray Öner Polat'a seçimlerde destek istedi.

Babaeski'nin aynı zamanda Alpullu beldesindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1926 senesinde açtığı şeker fabrikasına da ev sahipliği yapması sebebiyle önemli bir ilçe olduğunu ama bu fabrikanın 2018'de iktidar tarafınca satıldığını belirtti.

Özel, oy verecek seçmenlerden 31 Mart'a kadar adaylara ve meydanlara sahip çıkmalarını istediğini dile getirdi. Özel, "1 Nisan'dan sonra nereye çağrılırsanız oraya gelin, barışçı gösterileri kimse 'terör eylemi' diye gösteremez. Bu milleti sindirmeye çalışıyorlar, sinmeyeceğiz. Haklı tepkileri dindirmeye çalışıyorlar, dinmeyeceğiz. Milletin sesini kesmeye çalışıyorlar. Susmayacağız. Biz kazanacağız." ifadelerini kullandı.