Cem Uzan : Ben Dolandırıcı Değilim

Cem Uzan : Ben Dolandırıcı Değilim

Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan "Hakkınızda bir çok dolandırıcılık iddiası var dolandırıcı mısınız?" sorusuna "Türkiye'de yüzlerce binlerce televizyon kanalı varsa onun müsebbibi benim" dedi.

Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, "Hakkınızda bir çok dolandırıcılık iddiası var dolandırıcı mısınız?" şeklinde gelen soruya sinirlenerek, "Ben dolandırıcı falan değilim. Türkiye'nin en büyük holdingini kuran adamım. 40 bin kişiye iş verdim ben! Türkiye'de yüzlerce binlerce televizyon kanalı varsa onun müsebbibi benim kardeşim" yanıtını verdi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Babala TV'de yayınlanan 'Mevzular Açık Mikrofon'un konuğu oldu.

Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, programı izlemeye gelen bir seyircinin, "Hakkınızda bir çok dolandırıcılık iddiası var dolandırıcı mısınız?'' sorusunu şu şekilde cevapladı:

"Ben dolandırıcı falan değilim, Türkiye'nin en büyük holdingini kuran adamım
"Ben dolandırıcı falan değilim. Türkiye'nin en büyük holdingini kuran adamım. 40 bin kişiye iş verdim ben! Türkiye'de yüzlerce binlerce televizyon kanalı varsa onun müsebbibi benim kardeşim. Eğer Türkiye'ye özgürlüğü medya vasıtasıyla getirdiysem RTÜK öncesinde, Star TV öncesinde müzikler TRT denetiminden geçerek çalıyordu. Bilir misin sen o günleri? Bilmezsin. Çocuktun herhalde.

"ÇOCUKTUN HERHALDE, BİLMEZSİN"

Radyoları bilir misin? Bilmezsin. Çocuktun herhalde. Onların hepsini Türkiye'ye ben getirdim. Özel televizyonları, özel radyoları, cep telefonlarını ben ve ailem getirdi kardeşim. 40 bin kişiye iş verdik. Türkiye'nin en büyük holdingiydik. İki numarayı ve üç numarayı topladığın zaman bizim holdingin yarısı etmiyordu. Onun için bana dolandırıcı dediğin zaman sadece bana hakaret etmiyorsun."

m