Çavuşoğlu Siyonist rejimle normalleşmeyi savundu

Çavuşoğlu Siyonist rejimle normalleşmeyi savundu

Türkiye küresel bir güç. Türk beklenendir, Türk bir umuttur. İlişkilerimizin limoni olduğu ülkeler ile de ilişkilerimizi güçlendirmek için adımlar atıyoruz. Bizim İsrail ile olan ilişkimiz hiçbir zaman Filistin pahasına olmaz."

AKP Antalya İl Başkanlığının iftar programına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, burada yaptığı açıklamada; İşgalci Siyonist İsrail rejimi ile ilişkileri normalleşmeyi savundu.

Çavuşoğlu’nun açıklaması şu şekilde;

“Filistin davasına ve Kudüs’e her zaman herkesten daha fazla sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Asya ülkeleri ile somut projeler hayata geçirdiklerini belirten Bakan Çavuşoğlu, “Türkiye küresel bir güç. Türk beklenendir, Türk bir umuttur. İlişkilerimizin limoni olduğu ülkeler ile de ilişkilerimizi güçlendirmek için adımlar atıyoruz. Bizim İsrail ile olan ilişkimiz hiçbir zaman Filistin pahasına olmaz. Filistin davasına ve Kudüs’e her zaman herkesten daha fazla sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizim normalleşme sürecimize ne diyorlar? Şimdi bahane bulmaya başladılar o sebep bu sebep. Bakmayın bunların böyle söylediğine. 2 sene önce de neden bu ülkeler ile kötüsünüz diye sorguluyorlardı. Biz ne yaptığımızı biliyoruz ülkemizden ve kendimizden eminiz. Büyük düşünüyoruz. Hiç kimseyi küçümsemiyoruz. Gücümüzü kimsensin aleyhine kullanmıyoruz. Bunları yapabilmek için güçlü olmamız gerekiyor.