Binlerce Aile LGBT Sapkınlığına "Dur" Dedi!

Binlerce Aile LGBT Sapkınlığına "Dur" Dedi!

Binlerce aile LGBT dayatmasına "dur" dedi! Putin'in danışmanı destek mesajı gönderdi

Büyük Aile Platformu, LGBT propagandası ve dayatmasına karşı dün ikinci kez İstanbul Saraçhane Parkı’nda buluşup Beyazıt’a kadar yürüdü. Miting, “Çocuklarımız, Ailemiz, İnsanlık için LGBT Propagandası Yasaklanmalıdır” sloganıyla gerçekleşti. Katılımcılar “Sosyo kültürel teröre dur de”, “Aile sorunun değil, çözümün adresi”, “Aile hedefte başını çevirme”, “Sanat dünyasında LGBT propagandasına dur de” yazılı dövizler taşıdı.

DAYATMAYA KARŞI

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, “Biz çocuklarımız, ailemiz, insanlık için buradayız. Büyük aile buluşmamızın amacı LGBT propagandasının yasaklanması. Çocuklarımızın cinsiyetlerini değiştirmesini, gençlerimizin zihinlerinin bulandırılmasını istemiyoruz” dedi. Her alanda, ulusal kanallarda, dizilerde, tüm yapımlarda LGBT'nin özendirildiğini kaydeden Eryılmaz, “Artık fıtrata ve insanlığa ters olan, aile yapısını bozan bu yapının karşısında durma vaktidir. LGBT dayatmasına son verilmesini, propagandasının da yasaklanmasını istiyoruz” diye konuştu.

TEPKİ OLMAYINCA PROPAGANDA ARTIYOR

Saraçhane'deki Büyük Aile Buluşması'na sanat dünyasından da destek vardı. LGBT dayatmasına mutlaka tepki verilmesi gerektiğini vurgulayan oyuncu Burak Haktanır, “Bu propagandayı bu millete dayatanlar, tepki olup olmadığını test ediyor. Tepki görmedikçe propagandalarını daha da arttırıyor. Toplumdaki duyarlılığı arttırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Biz propaganda ve dayatmaya karşıyız. Şahıslarla işimiz yok. Bizim onların arkasındaki küresel güçlerle derdimiz var. Nesillerimizi LGBT dayatmasına teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı sosyolog ve düşünür Aleksandr Dugin de mitinge video mesaj göndererek desteklerini ifade etti.

“BU BULUŞMAYI DÜZENLEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Konuşmasına "Sevgili Türk dostlarım LGBT'nin normalleşmesine karşı bu buluşmayı düzenlediğiniz için çok mutluyum. " diyerek başlayan Dugin, "Buraya farklı partilerden ve siyasi hareketlerden insanların katılmasına çok seviniyorum. Çünkü bu sadece geleneksel İslami dini değerleri korumaya çalışan dindar insanların bir meselesi değil." ifadelerini kullandı.

“BU HAYSİYETİNİ KORUMAYA ÇALIŞANLARIN MÜCADELESİDİR”

Tamamen normal gösterilen hatta çoğunlukla dayatıcı ve 'zorunlu' olarak görülen LGBT propagandasıyla mücadele etmenin gerekliliğine vurgu yapan Dugin, " Türkiye'de solcu ve sağcı demeden parti ayrımı yapmadan her kesimden insanların bu protestoya katıldığı için çok mutluyum. Bu cinsiyetler arası normal ilişkiyi korumaya çalışan, aileyi korumaya çalışan ve insanların haysiyetini korumaya çalışan tüm insanların mücadelesidir. Öyleyse görüşleriniz, kararlarınız, cesaretiniz, adalet duygunuz ve normaliteyi savunmanız için sizi tebrik ederim. Tanrının insanı bir kadın ve bir erkekten (Adem ve Havva) yarattığı açıktır. Türkiye'de adalet için mücadele veren gelenekçi savunucuların bu belaya, bu sapkınlığa karşı birleşme eğiliminde olmasından çok mutluyum." diye konuştu. (Ajanslar)